|
Крај на светот на 10 Септември !!!!! |
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо нема во црна дупка се се уништува во неа.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E duri sea mi olesna... Znaci da ne se sekirame... Posto cestickite ke idat so brzina na svetlosta (ama neli samo fotonite idea so brzina na svetlosta)..... aj dobro... i posle ke ke se zdrobat...(popara ke se napraat)... a nas nisto nema da ni bide... mirno da si spieme.... |
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се плашете далеку сме ние од црните дупки. Преку пророчицата за денешно време, Габриеле од Вирцбург, беше објаснето дека црните дупки се гробишта на вселената. Тие со својата интензивна гравитација ја асимилираат материјата која во материјалниот универзум е веќе непотребна и енергетски повторно ја трансформираат или во нова материја, или во духовна супстанција која се преминува во духовниот универзум. Евентуалниот експеримент во CERN - Женева акцелератор на честички можеби ќе доведе до други проблеми(велам можеби, ова е само спекулцаија) но нема да ја проголта планетата Земја. Попрво ќе биде дека планетата ќе ги проголта луѓето што ја злоставуваат и ја претвораат во загадена пустелија . Изменето од Majkl - 05.Септември.2008 во 13:34 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jah si gi "podignav" parite od,...banka,...za sekoj sluchaj!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e jasno koj si dozvolil da go odobre eksperimentot ako e tolku rizicen.Ova mi e vetar vo magla.Sto ubavo si ziveeme ne ni treba kraj na svetot.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,da,...krajot,..sam ke si dojde,..i toa,...nenajaveno!
|
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se unistuva be. Isceznuva i nikoj ne znae kade odi. E sega edna od pretpostavkite e deka odi vo nekoja druga dimenzija. Ne mu ja misli be, ke vidime vo sreda kade ke odime, ako odime de. |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ako odime ili ke zaglavime vo taa dupka oti ima eden kup idiot isho ke strcat
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...се е во ред...но кој 10 Септември...нема година...така да, живеј... |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jaz'k,.....ne uspeav ni ,..site pari,...da si gi potrosham!,....ke mi ,..propadnat!,..jaz'k
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...дај ми ги мене...јас ке ги потрошам до 10 септември...можеби и порано...
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,...ich ne ni ,..sumnjam vo toa,..pa,...zensko si ,..neli?.
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...зарем се сомневаш што сум...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kraj na svetot ! .... ... neka vidat i drugite kako ni bese nas do sega
Изменето од zbunet - 06.Септември.2008 во 18:04 |
|
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |