|
Врколаци |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima dobra memorija covekot be. Prasaj go sto jadel pred eden mesec moze ke ti odgovori.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете ни јас не помнам што јадев некни... ја памтам книгата од проста причина што ми беше впечатлива, и тоа само нај општо. Не би знаел да ви ја прераскажам, патем ја продадов пред некоја година во книжара. Читав во основно една квази-енциклопедија на српски „АЛЕ И БАУЦИ„ на тема различни суштества од народните верувања. Книгата е преполна со очигледно лажни фотографии, но добра беше за забава. Таму покрај врколаците имаше и некои суштества Кучеглави, слични на врколаците ама телото демек не им било обраснато со влакна туку голо човечко(да, без гаќи ) и бегале од овчји брбушки. Демек, ги имало порано и на Шарпланина. Но белким од тогаш шумарската шинтерија ги пофаќала и утепала кутрите... Изменето од Majkl - 28.Август.2008 во 02:00 |
|
melhisedek
Сениор Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 225 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E vakvo nesto da mi izleze u sred noc negde u p.m., ma ne mora u p.m. moze i poblisku, samo ce mu kazam lave ne mora da me ubivas , sam ce si umram...od strav... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |