|
Англискиот албум на Тоше |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе што си го ставил тоа... Како прво снимено е месец дена после трагичната несреќа,како второ мислам дека "мангата" е сеуште во затвор а како трето воопшто не си морал да го ставаш не да е којзнае што.Тоа е НИШТО The hardest thing !!! |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fanovite na Tose ja izbraa obvivkata za novoto i za zal posledno cd na nasiot Tose..nemam zborovi prekrasna e..Tose ni nedostigas |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.radiomk.com/index.php?categoryid=1&p2_articleid=1334
|
||
Tanjuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гласајте за Тоше на http://www.radiobubamara.com.mk/
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Konecno dolgonajavuvaniot angliski album na Tose "The Hardest thing" ke bide promoviran na 25 januari denot na negoviot rodenden..izgleda deka promocijata ke bide organizirana vo Aleksandar Palas kako sto dolikuva neli,a ke bide i promoviran dokumentarecot na koj rabotele Tose i Endi Rajt,vo tekot na nivnata sorabotka a ima i delovi snimeni po smrtta na Tose..inace Endi najavuva deka e mozno da se snimi i eden tribute album za Tose,na koj site negovi nedovrseni pesni ke gi peat svetskite zvezdi koi sorabotuvale so nego kako:Tom Dzons,Eni Lenoks,Simly Red,Dejvid Bouvi i dr. zasto tose da ne go vidi seto ova sto se pravi..ahhh
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e izleze deka nekoi od gorenavedenive raboti ne se vistina..taka istakna Liljana Petrovic..izgleda deka nema da se pravi tribute album..steta..Tose go zasluzil toa..
|
||
|
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Leleee albumot e prva liga..pesnite koja od koja poubava..tolku profesionalno izraboteno..nemam zborovi..dali da custvuva covek taga ili sreka..izmesani cuvstva..milo mi e sto uspea da go napravi albumov..se nadevam deka sepak svetot ke ja doznae negovata zivotna prikazna..
|
||
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имаш право Ели, албумот е предобар, песните се која од која подобри... ама Glide некако ми влезе под кожа...
ах Тоше |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Tanjuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Песните се супер,повеќе од одлични,тешко ми е да издвојам некоја .особено ми се допаѓа Separate Ways
Нема сомнение дека овој албум ќе доживее светска слава |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene isto taa pesna mi ostavi silen vpecatok |
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene taa i Guilty..leleee ne mozam... |
||
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubavi se pesnite, no nemozam da gi slusam, epten mi e tesko i dusava me boli, sami solzite mi tecat....
|
||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pesnite se odlicni i steta sto ne uspea,sto ne dozivea da gi proslavi samiot toj.Ke bidat hit ali steta sto nego go nema tuka megu nas
|
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
Tanjuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |