![]() |
|
Десерт |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 48> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Леле Блашке.... лиги ми потекоа... ![]() ![]() А еклериве ако ти се домашни, да викаш обавезно... веднаш ќе ти се нацртам на гости... ![]() Изменето од james dean - 03.Февруари.2010 во 20:12 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Џејмс...ако те викнам...да не ти се ...уарни....па да не неможам
да те испратам...да си одиш.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Па зависи... ако ме служиш со вакви благички работи... не мрдам од кај тебе... ![]() Изменето од james dean - 03.Февруари.2010 во 20:12 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
За денес нема ништо спремано за десерт...ама затоа има нешто
....готово купено......
![]() ![]() ... Џејмс....за тебе....по две.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Фала Блашке... знам дека знаеш дека многу сакам благо, па затоа ми нудиш две... но, извини... ама три се за среќа... ![]() Може? ![]() ![]() Изменето од james dean - 03.Февруари.2010 во 20:12 |
|
![]() |
|
....Не знаев....ама сега знам дека многу си сакал ...благо....
....Да може....земи ги сите....бајадери....гледам ти ги оставиле...
никој не ....пробал.......
![]() А сега еве ти едно ....кафе ...за ...промена....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Блашке благодарам за кафево... гледам дека е од срце... ![]() ![]() А за тебе еве еден мој спацијалитет... ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од james dean - 03.Февруари.2010 во 19:59 |
|
![]() |
|
...Специјалитетов со банана...просто го обожавам....
![]() А за тебе...Џејмс....за тоа што си се ...потрудил...еве ти едно....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Но тогаш ова нема да го јадам сам... ![]() А за палачинките... повели во секое време... За тебе би ги направил најубавите.... ![]() ![]() Изменето од james dean - 03.Февруари.2010 во 20:00 |
|
![]() |
|
Џејмс...во последно време гледам дека само јас и ти овде
........дезертираме............
![]() |
|
![]() |
|
Па изгледа ние сме најголеми љубители на благото... ![]() ![]() Ај еве за вечера јас ветувам дека ќе подготвам нешто убаво... ![]() Изменето од james dean - 03.Февруари.2010 во 20:00 |
|
![]() |
|
.... Баш би сакала да видам....колку си ...вешт.....
![]() ![]() Еве уште нешто од мене....за тебе......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
О, благодарим... А за меѓувреме додека ми биде специјалитетот ... еве за тебе Блашке едно кавенце со баклавичка... ![]() Изменето од james dean - 03.Февруари.2010 во 20:12 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |