![]() |
|
Енергетски Вампири |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I jas poznavam eden, komsija mi e. Covekot go smetav za psihicki pobolen, no ne bil izgleda. |
|
![]() |
|
ENERGICAR ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
NEMOJTE DA SE STITITE OD ENERGETKI VAMPIRI OTI KE POCNETE DA SE PLASITE OD SITE LUGE PROCITAJTE JA DIJAGNOSTIKA NA KARMATA OD S N LAZAREV.
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
не знам колку е точно дека се баш вампири ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
barnabas ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
So drugi zborovi toa se demoni, padnati angeli so koi ne sakas da si imas rabota i podobro moli go Bog da te zastiti od takvi raboti. Pozdrav
|
|
![]() |
|
barnabas ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Naprotiv vo imeto na Isus nasiot Gospod I Bog koj e sozdatel na se vidlivo i nevidlivo e semoken Bog i Toj saka da ve zastiti, zatoa moli go da ve zastiti i silno sprotivstavete se i ne se plasete zasto i apostolite imaa vlast vrz demonite i treperat pred imeto na Isus.
|
|
![]() |
|
Spejs Nigrutin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
енергетски
само ред бул |
|
|живи живот свој и заеби све око себе|
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Energetski vampir, tocno takov e nasiot sef na rabota. Koj i da bil kaj nego na razgovor , se vraka mrtov umoren. Dosega site istoto iskustvo go kazuvaat deka im se spie bez razlika vo koj del od denot se slucuva. Inace custvoto na son e nedostatok na energija.
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
![]() |
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Jas sum bila NESVESEN VAMPIR!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Постот ти е многу добар,само немој да пишуваш со големи букви.Мене ме интересираат несвесните енергетски вампири. Како и да е се работи за злобни луѓе. Изменето од ZoraNaSlobodata - 28.Јануари.2009 во 19:40 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |