IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Постои..да ПОСТОИ!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои..да ПОСТОИ!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 21:44
Epa ajde jas ke kazam edna natprirodna slucka. Tatko mi koga bil 18 godini, mu doslo na son deka ako vidi nesto kako senka ili duh da se prekrsti i ke iscezne sustestvoto. Toj ne go stavil sonot na um, no narednata vecer najbliskata drugarka na tetka mi se isplasila da si odi doma i mu kazala na tato da ja isprati do doma. Na vrakanje tato na 50 metra od nego videl odzacar vo beli alista so crni tocki po oblekata. Se isplasil, no se setil na sonot. Se prekrstil i duhot isceznal. Ova e za nevernicite vo natprirodno. Koj saka poveke moze da napisam ima uste slucki. Pozdrav
Кон врв
Ani4ka_xxxxxxxx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јули.2008
Поени: 163
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ani4ka_xxxxxxxx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 22:12
може и ова да е вистина, не е ништо чудно! како што кажавме натприродната сила постои! а
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
Кон врв
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 22:20
Na pocetok se somnevav vo kazanoto od tatko mi posto togas bil vo "ludite" godini i tesko se pijancel. No pred nekolku dena vo 2 casot po polnok legnav da spijam i slusam kako nekoj glas mi kazuva dobro utro. Jas se isplasiv nenormalno. Slusam kako nekoj odi niz sobata i si kazav deka e nekoja senka. Svetnav strujata i gledam nema nikoj. Izgasiv i od strav sum zaspal. Inaku Ani imas li doziveano nekoja astralna proekcija ili sl. Pozdrav
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 03:03
zenmaster, се прашувам, кога ние бевме на нивни години, дали и ние бевме толку... генијални? голема%20насмевка

neo, Ani4ka, еве и јас ќе кажам една натприродна случка. Пред неколку години ми се сони еден сон. Јали беше јаве, ал сон, ал привидение некое сеуште не знам. Ми се појави еден дебел старец со бела брада и долг мустаќ.:star: Суратот му беше како Цацко Конопишки. Ми рече: "На твојот комшија некој му фрлил маџија. Маџијата е во тоа што сега тој кога оди, на секои три чекори потскокнува, со левата рака си го тегне десното уше, а со десната си брца во нос и потоа бесрамно си го исползува јазикот.:kez: Има само еден начин да го ослободиш од таа маџија. Мораш да го измочаш од керамиди. Но не смее да те види кога ќе го направиш тоа, иначи маџијата нема да се тргне."
И одеднаш старецот го снема, а јас се разбудив. Си реков "Каков ли сон ќе беше ова?" збунетост
Но утредента го видов мојот комшија како се шета по улица и на секој трет чекор потскокнува, си го тегне десното уше со левата рака, со десната си буричка во носот, а потоа го ползи јазикот. Си реков: "Тоа не било само сон" изненадување
Видов не видов, морав да го ослободам од маџијата. Затоа се качив на неговите керамиди и го чекав да се врати од работа. Во меѓувреме локав сок за да имам доволно урина за да му "побаам" од керамиди. Одеднаш го видов како се приближува кон вратата. Се скрив зад оџакот. Тој беше уморен и главата му висеше надоле. Кога се доближи до вратата, јас го репетирав "кандилото" се поднавалив да му "покадам". Арно ама, во тој момент нешто ме стегна стомакот и ми се приќења. Од крајот на тенкото црево осетив како еден силен потисок на природен гас се залета кон излезот. Не можев да издржам. Прррррррррр трррррт трт охооооооо. Се испрдев добро. Тоа беше громогласен звук како пробушен ауспух на стар томос.:motor: Комшијава, кој беше само метро ипол под мене го чу тоа, и полека почна да ја подига својата уморна и тешка глава. Во тој момент се присетив на сонот дека старецот таму ми рече дека комшијава не смее да ме види иначе маџијата нема да биде поништена.
За среќа, додека тој ја подигаше главата, случајно направи и еден мал чекор, кој му беше трет и тогаш потскокна, си го потегна десното уво со левата рака, а со десната почна да си буричка во нос. Во меѓувреме јас се соблеков набрзина и му се посрав од керамидите. Пет гранати паднаа врз неговото лице. Тој беше успешно соборен на земја без можност да ме види мене. И тогаш на раат го измочав од керамиди и маџијата беше успешно поништена ух

може и ова да е вистина, не е ништо чудно! како што кажавме натприродната сила постои! а?
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
invader Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 442
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај invader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 09:25
газење%20од%20смеење,
barem si ima covekot smisol za humor,
ako se drugo sto "tropa" tuka ,mu e
 diskutabilno! газење%20од%20смеење

iako toj si misli deka negovoto e ,
konecno!

在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
Кон врв
Предраг Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2009
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Предраг Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2009 во 18:32
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААА......
Но Комент,шо и да му било на комшијата...СИ ГО ИЗЛЕЧИЛ!!!
Кон врв
Vercingetorix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јули.2009
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vercingetorix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2009 во 14:13
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

zenmaster, се прашувам, кога ние бевме на нивни години, дали и ние бевме толку... генијални? голема%20насмевка

neo, Ani4ka, еве и јас ќе кажам една натприродна случка. Пред неколку години ми се сони еден сон. Јали беше јаве, ал сон, ал привидение некое сеуште не знам. Ми се појави еден дебел старец со бела брада и долг мустаќ.:star: Суратот му беше како Цацко Конопишки. Ми рече: "На твојот комшија некој му фрлил маџија. Маџијата е во тоа што сега тој кога оди, на секои три чекори потскокнува, со левата рака си го тегне десното уше, а со десната си брца во нос и потоа бесрамно си го исползува јазикот.:kez: Има само еден начин да го ослободиш од таа маџија. Мораш да го измочаш од керамиди. Но не смее да те види кога ќе го направиш тоа, иначи маџијата нема да се тргне."

И одеднаш старецот го снема, а јас се разбудив. Си реков "Каков ли сон ќе беше ова?" збунетост

Но утредента го видов мојот комшија како се шета по улица и на секој трет чекор потскокнува, си го тегне десното уше со левата рака, со десната си буричка во носот, а потоа го ползи јазикот. Си реков: "Тоа не било само сон" изненадување

Видов не видов, морав да го ослободам од маџијата. Затоа се качив на неговите керамиди и го чекав да се врати од работа. Во меѓувреме локав сок за да имам доволно урина за да му "побаам" од керамиди. Одеднаш го видов како се приближува кон вратата. Се скрив зад оџакот. Тој беше уморен и главата му висеше надоле. Кога се доближи до вратата, јас го репетирав "кандилото" се поднавалив да му "покадам". Арно ама, во тој момент нешто ме стегна стомакот и ми се приќења. Од крајот на тенкото црево осетив како еден силен потисок на природен гас се залета кон излезот. Не можев да издржам. Прррррррррр трррррт трт охооооооо. Се испрдев добро. Тоа беше громогласен звук како пробушен ауспух на стар томос.:motor: Комшијава, кој беше само метро ипол под мене го чу тоа, и полека почна да ја подига својата уморна и тешка глава. Во тој момент се присетив на сонот дека старецот таму ми рече дека комшијава не смее да ме види иначе маџијата нема да биде поништена.

За среќа, додека тој ја подигаше главата, случајно направи и еден мал чекор, кој му беше трет и тогаш потскокна, си го потегна десното уво со левата рака, а со десната почна да си буричка во нос. Во меѓувреме јас се соблеков набрзина и му се посрав од керамидите. Пет гранати паднаа врз неговото лице. Тој беше успешно соборен на земја без можност да ме види мене. И тогаш на раат го измочав од керамиди и маџијата беше успешно поништена ух

може и ова да е вистина, не е ништо чудно! како што кажавме натприродната сила постои! а?
xaxaxaxaxaaxaxaxaxaxxaxaxaaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaaaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaaxaxaxaxaxaxxaaxaxxaaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Изменето од Boromir - 19.Јули.2009 во 14:20
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.