|
Во куќа или во стан? |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам живеено во стан....но одкако пркнаа дечките сме во куќа со огромен двор.Навистина повеќе обврски и работа ,ама дечките се задоволни ,имаат каде да играат а и ништо поубаво,кога е убаво времето, од првото утринско кафенце во двор полн со цвеке..
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo kuka
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ziveam vo stan bliski do ezerce i prekrasna priroda no i do shopingcentar i site udobnosti sto mi trebaat, gledame kuka no jas ne sakam golem dvor i obvrski , sakam samo malo dvorce za prijatni veceri i zidana skara i zidano spore na drva ala Jamie Olivers Ke daj gospo
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До пред 3 год живеев во стан, од раѓање што се вика а сега живеам во куќа со преден, заден двор. Задниот двор имам убава поголема тревна површина и поплочен дел за маса, чадор, столчиња и скара.
Убаво ми беше во стан зашто станот беше на супер локација, пространи соби и тераси а убаво ми е и во куќа сега. Куќа има многу повеќе обврски, средување и одржување ама сега па имам множности и да си садам цвеќиња, си чувам зајчиња итн.... Се си има свои предности и мани, но домот треба да ти биде приспособен на начинот а живот. Ако си млад и слободен најдобро е да си сам или со дечкото/девојката у станче, онака свежо и модерно блиску до центартот на градот, кај што има многу продавници, кафичи итн... |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo kuka definitivno
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivema vo stan ne sakam kuka
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odsekogas ziveam vo kuka,a sakam da ziveam vo stan(ama da e od 100m2)
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo stan i super mi e
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не се лажеме,куќа си е куќа
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo stan
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo kuka
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe vo stan
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kuka si e kuka,da mozesda si izlezes vo dvorce,da si se napies kafence,pa da poogovaras za nekoja komsivka
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |