![]() |
|
Какви мажи/жени повеќе сакате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | |
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сакам слаби ама сепак да има што да се фане...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ani4ka_xxxxxxxx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
jas sum brineta so sini o4i
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..pa sto?...i sega, sto treba da pravime? ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Ani4ka_xxxxxxxx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
...paa ne znam..?!?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ja pa ic!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
neznajkovci
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.......................jas sakam.........ubavi mazi..........krupni............moze i malku da ima stomace bas e onaka sexi.................da e cist........i da mi mirisa ubavo...........
![]() |
|
![]() |
|
...epa sakaj si!..jas ne sum takov!...jas sum nebricen..nizok i debel(citaj trkalezen..)kucam so levata....nosam dioptrija tegla...polu kelav..mirisam na toa takvoto...uste rogovite mi falat da gi stavam(a imam dva tri para dosega...)..i da odam vo ...zamjo INDIJO
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..............aha.............i ti poveruvav......
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
od zeni , priznavam samo onakvi kako Eleni od forumov
Jas ne veruvam deka nekogas ke ima na ovoj forum poubava devojka od Eleni Mi potvrdija i drugi , no sum ubedena i ama bas nikoj nema da najde zamena za nea Definitivno go ima se ona sto sekoj maz go posakuva. Zeonska i pol vo vistinska smisla na zborot. Pa majka mu stara, jas sum zensko, no sepak za primer ja zemam Eleni , prava lepotica e, atraktivna i sexy zenska. A za mazi drug pat ke pisam kakvi jas licno sakam i postujem ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
prodolzete ve molam da komentirate na temata,ostavete me mene i moeto neznaenje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
..znaes ti..i toa kako znaes!..stom si dosla na forumov..znaes sto baras.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
ja sakam plavusi so sini oci ubav karakter a za teloto ne e mnogu vazno vazen e karakterot spored mene :)
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
самодоверба е клучниот збор и кај мажи и кај жени... само што, овде не станува збор за такви работи
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |