|
Живот без љубов???? |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema tuka nikakva vrska koj zraci od ljubov a koj ne! prasnjeto bese ZAMISLETE DA NEMATE POTREBA OD LJUBOV i DA NE MOZETE DA SAKATE NIKOGO....
kako moze nekoj svoja majka da ne saka ? svoe vnuce ?
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...porano napisav nekade vo ovaa tema za ovaa pojava!....ne se raboti kolku jas razbiram (a ke proveram podocna..)dali stanuva zbor za roditelska(rodbinska ljubov)ili za ljubov pomegu dvajca partnera..!zatoa ne mi objasnuvajte za ljubovta kon dedo mi ili baba mi...taa moze da padne vo senka...!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубов кон две личности i Zivot bez ljubov???? mislam deka se razlicni temi, tuka pisuva OPSTO za ljubovta, kon bilo kakva osoba a dodeka vo Љубов кон две личности e prasanjeto za partner/ka
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како што нема љубов без живот, нема ни живот без љубов.
Било да е тоа родителска љубов, љубов кон децата, блиските, далечните, љубов кон природата, музиката, уметноста, љубов кон животот воопшто. Љубовта го движи животот, ако ништо друго, на прво место е љубовта кон себе. оттука и инстинктот за живот кој го поседуваме сите (па макар после завршиле и во кофа вода). |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GRESKA!..na granka!
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..jas dlaboko se izvinuvan!greskata nema da ja povtoram i mojot post neka ne vleze vo zavrsnoto ocenuvanje.TEMI SEKOJ OTVARA I NE MOZAT DA SE SLEDAT...! |
|
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne postoi ljubovta,ke postoi samo edna grozomorna slika kade site se samoutepuvaat bez oko da im trepne,najkrvav horor film so masovno cistenje na planetava od coveckiot vid.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aj i na ovaa tema ke se popravite,samo da dojde denot ...
|
|
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... е како спиење на снегот по гаќи
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
boze daj nam p***e , kruh ce biti
Изменето од Eleni - 19.Август.2008 во 23:38 |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivot bez ljubov e kako zivot bez voda,a zivot bez voda nema ,taka ni zivot bez ljuov nema, akoj ne bil barem edas zaljuben ili seuste e....eee da ne recam mene ljubovta na moite najbliski me odrzuva vozivot...a bez niv sum nikoja i nisto...
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Branovi bez More.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma aj ti se molam. Ti taka se cuvstvuvas??? |
|
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |