|
БИСЕРИ на форумџиите |
Внеси реплика | страница <1234 33> |
Автор | |||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ринтам
|
|||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
е сеа.....не питај... |
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
аlien
mojot komsija e vonzemjanin garant go gledam nokje koga izleguva da frla gjubre, neide do kantite zatoa sto em neznae deka tamu treba da se frlat a baska i se daleko i gi ostava tuka odma dо vlezot ili vo liftot- ene vi prv dokaz deka e ALIEN
neplakja ni za lift nitu za cistacka, misli deka robotite cistat a liftot e antigravitaciоen magneten perpetum mobile- ene vtor dokaz deka e ALIEN neodgovara na dobar den komsijo ,za da ne go izdade negoviot ALIENSKI akcent slusa turbo folk na pink na cel glas- ene ti cetvrti dokaz deka e ALIEN ili seljak ( samo tuka ima mala dilema) postojano gi vadi sijalicite koi gi sobira po vlezot na site spratovi , nokje da ne se vidi kako se pretvara vo ALIENSKI GUSTER SO POJKE OD OVIE DOKAZI SAKATE DA POVERUVATE DEKA IMA VONZEMJANI?????????????? Автор се знае... anakin...
|
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...pogolem biser od ova nema na forumov... ...da si zhiv i zdrav me iznasmea... Изменето од moira - 30.Јули.2008 во 04:17 |
|||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ZBUNET vo ljubov : "
Site tri gi sakam mnogu i mislam deka mi se sudbina oti sum roden vo tri saatot "
|
|||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
a koj go toa napravi vo Evropa, dami i gospodo
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Само што го прочитав бисеров во Филозофија, тема Среќа...
Море ти и не си била толку изгубена...
|
|||||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
znaci Boogie ne gi ostava da pisnat |
|||||
|
|||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
На тема Најубава жена:
Toстероген-тостерегон, изгледа има некои новооткриени хормони... |
|||||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Подфорум Љубов, тема жена за жена :
|
|||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ljubov,..Tema...Ve saka ili ne...fragola...(ja obozavam tipkava)
Sigurno me saka.Ima golemo srce,site gi saka... |
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...... Изменето од moira - 09.Август.2008 во 01:02 |
|||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Во Филозофија и психологија, на тема “Колку сме спремни да прифатиме нешто различно?“..
.....Многу убаво кажано...
Изменето од anastea - 10.Август.2008 во 10:58 |
|||||
Внеси реплика | страница <1234 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |