|
Мистерии |
Внеси реплика | страница <1234 27> |
Автор | |||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bev,redovno odam. |
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
maja mozebi sonot nesto ke te izraduva nemoj tolku da se grizis.
|
|||
sm
|
|||
drakula
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bravo togas ispovedi se na tamosniot otec ako ne si go storila toa? go imam napraveno toa ednas i mozam da ti kazam deka e navistina
procistuvanj |
|||
drakula
|
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kje odam ushte denes posle rabota.
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kaj si be Kafka...mi faleshe so karanjevo tvoe ...imam i jas pravo da se zbunam alooooo.. |
|||
kafka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aaa ne, ne smeesh da greshish
|
|||
|
|||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ne ne nikako |
|||
kafka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
drakula
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kazete si ke vi bide polesno
|
|||
drakula
|
|||
drakula
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne se sramete znam deka na sekoj od nas mu se slucilo nesto neobajsneto,piste ima ineresni raboti
|
|||
drakula
|
|||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas eden den si se setam po ulica i edna ciganka me zastanuva.Mi vika deka nabrzo ke odam vo stranstvo, a bas vo toa vreme se spremav za vo UK.Isto mi vika deka imam problemi so deckoto sto vo toa vreme bese vistina.Na kram mi rece deka nekoj mi ima napraveno magija i zatoa ne sum dobra so zdravjeto i imam mnogu glvobolki.Mi kaza deka moze da ja prekine kletvata no ke i trebaat 100 den.Jas zanesena od ona sto mi go kaza, bidejki nemav sitno i dadov 500 denari za edna trefka.Mi kaza sto da pravam so trefkata,edno zapamtiv deka na kraj trebase da ja frlam vo reka.Gi zema parite i si otide.Po nekoe vreme si vikam sto glupaca sum, kako mozev tolku lesno da nasednam.Cudno bese sto se pogodi se za mene a i samta mi dojde na ulica.Kako i da e, i do den denes ja cuvam trefkata(ne ja poslusav) za da me potseka kolku sum bila glupa.Inaku nema vrska deka nekoj mi napravil magija zosto sum ok so zdravjevo.Taka da pazite na kogo i sto veruvate.
|
|||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
TOA NA SITE GO KAZUVAAT...I NA MENE MI SE SLUCILO TOA..NESHTO OD CELA PRIKASKA KE TREFNAT |
|||
Внеси реплика | страница <1234 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |