|
Ќети простам,но низ нос ќе ти го извадам |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga prostuvam zaboravaam , klavam krst smrt i tishine i nikogas ne go frlaam toa vlice a koga ne sum spremna za prostuvanje sum polna gnev i me jadi toa odvnatre se dur ne dojde den da ne mi znachi nisto.
Odmazda ne se pletkam veke so takvi igri , porastiv |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prosteno uste i pred da pogresi ..........
|
|
Mala Budala
Група Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lugeto na koi im znacis vistinski nema nikogas da dozvolat da pobaraat vtora sansa ili proska,ke znaat da ja cenat i taa edna sto si ja dal/a...Ako ednas prostis-cel zivot ke prostuvas.JAS NE PROSTUVAM,toj sto te povredil ednas ako mu prostis-mu go dozvoluvas toa povtorno,stavi kraj i zastiti se sam sebe
Изменето од Mala Budala - 10.Јануари.2009 во 13:32 |
|
if you break my heart l'll break your face
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога простувам - простувам, но не заборавам. Не го “вадам“ тоа низ нос, но го помнам како лекција за себе. Та, луѓе сме! Несовршени!!! Со желба и надеж за подобро и посреќно “утре“.
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od situacija da prostuvam ama znam i troduplo da vratam
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se prostuva za sekoja situacija ama za nekoja sto moze odmazdoljubiv sum
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poznavajki se sebisi znam deka nema da prostam a kamo li da zaboravam, ako eventualno se slu4i da prostam zaradi nekoi si X pri4ini, posle toa vadam niz nos i toa kako, ne mozam da ziveam dodeka ne go izvadam toa niz nos
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee.....јас у ствари баш така простувам
еее...у ствари низ нос вадам не на сите бе душиче, ти си привилегиран Изменето од kejt-d-grejt - 12.Јануари.2009 во 00:18 |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро е да се прости во некои ситуации во животот, бидејќи прошката отвора и можност простениот да се искупи а оној што простува да вежба толеранција и да ги прошири своите гледишта и отвори душата.
Животот не е црно и бело. А многу често и ние сме оние на кои треба да им биде простено. Добро е да се даде втора шанса на оние кои ги љубиме, луѓето знаат да губат разум на моменти, може на секого да му се случи, но прошката е за подобро а не за злоупотреба. Кој ја злоупотреби ќе си добие соодветна казна-ќе му се извај низ нос, на овој или оној начин. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da, sve sto sum dobil, debelo sum platil
|
|
ANGEL63
Нов член Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne voopsto ne e vo red, da se prosti za potoa niz nos da se vadi.Mozebi e najdobro da se vrati so ista mera za da se bide vo ramnopravna polozba i da se zadovoli svojata sueta, ako ja ima.A prostuvanje i niz nos vadenje e rizicno zatoa sto koga togas ke pukne i ke bide isto kako da ne se prostilo.Znaci efektot ne e postignat.
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.ke ti prostam,no niz nos ke ti go izvadam toa.
podobro ne mi prostuvaj |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi na kogo ke se odlucam da mu prostam...ne zasluzuvaat site vtora sansa...luge sme gresime, ama nesme site isti...Ako veke se odlucam da prostam, toa i navistina go mislam...nema prefrlanje, nema vadenje niz nos, nema ucenuvanje...velam go prostuvam, ama vo nikoj slucaj ne go zaboravam!!ostanuva kako slucka, kako potsetnik deka takvo nesto ne trerba da se sluci vo idnina, i deka ako se sluci ke ima mnogu neubavi posledici
ali vo sekoj slucaj sum da se dade vtora sana na lugeto sto zasluzuvaat, so zaednicki vlozuvanja da se pominat tie krizni periodi, koga treba da se raboti na povtorno vrakanje na doverbata, vzaemno opustanje, i vo nikoj slucaj vadenje niz nos...navrakanjeto na tie bolni momenti nema da vi donesat nisto drugo osven kavgi, raspravii i neprijatni momenti...iskoristete gi tie migovi vo nesto popametno, na primer vodete ljubovjas sum za ova
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу сум културна и не вадам ништо низ нос ... кога не можам да простам
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |