|
Бош муабети на тема поезија |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама реков за вистина не се извинувам! и ако ти е досадно најди друга занимација...ја веке не пишувам овде !
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE MI E DOSADNO
OTI KJE SME TUKA NA FORUMOV I JAS I TI SEKOGAS MI E MILO DA PROCITAM NESO PAMETNO OD TEBE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLU..ЗА ТЕБЕ ВИСТИНАТА Е ТАА..ЈАС СУМ ГЛУП?ТАКА? |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zagi
navistina si rekol majstorce ja ukral???? jas taka nerazbrav Изменето од anakin - 23.Мај.2008 во 22:58 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЗОШТО ОВА СИ ГО ТОЛКУВАШ КАКО ТЕБЕ ТИ ОДГОВАРА? |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zagi odgovori mi na prasanjeto
ako sakas |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLUE...МОЛЧИШ?..НЕ СЕ ПЛАШИ,ИМАМ ЈАС ПРИСТОЕН РЕЧНИК,И НЕ СЕ ЛУТАМ,А И САМАТА ЗНАЕШ ДЕКА ГРЕШИШ...АМА АЈ..БИДНА....!
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bidna zagi
duhot zivee ponatamu |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Испратена: Денес во 21:15
...МНОГУ УБАВА ПЕСНА...МНОГУ!...КАЈ ЈА НАЈДЕ? ..ЕВЕ!..И ЈАС ВНИМАВАМ КАКО ПИШУВАМ,НЕ КОЈ КАКО САКА ДА ПРОЧИТА! |
|
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
заги, јас и ти сме исто и се разбираме убаво, како еднојајчен близнак...
хахахаха... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сепак и благодарам на блу за подршката, можеби така ја сфати конотацијата на твојот исказ...
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НЕ И Е СЕФТЕ,АМА АЈ...СЕПАК ПРОСТУВАМ, АКО ВИКАМ НЕ!..МОЖЕ И ТОА ЈА ЗБУНИ НЕА...
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
majka bezanija nije nikad plakala kako i tie sto prepisuvale nikad ne ponavljale .... UDRIIIIIIIII
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |