|
Рубикова Коцка |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
togas si daltonist
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa priznaj be coveku ... ne sme na komisija za lekarski ..... ne polagas vozacki ... kazi ... daltonist i to ....
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
6 boi ne se sala bre
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e aj
daltonist sum
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam , siguren si ????
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gotovo znaci si so nas- vo drustvo na mrtvi poetski daltonisti |
|||
|
|||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gotovooooo dalton :) priznavam
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pojasni mu deka toa mrtvi samo figurativno ... ne go plasi covekot ....
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da be
to a ti e ko nepoznat junak- onie mislat deka e mrtov a od uziva vo borecka penzija- doduse daltonist- neznae za emislija BOJA NA PARITE Изменето од anakin - 23.Мај.2008 во 10:24 |
|||
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne sum gi znaela potezite,no sum ja mestela logi4ki...,,,
sega mozebi i ke mozam...,,,oddamna nemam probano....
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
Antagonist
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
inace...obicno algoritmite shto se primenuvaat na kockata...DA tie se od minimum 6-7 potega.A na kockata treba da se primenat povekje algoritmi , (najcesto 6-7 algoritmi dokolku raspolagash so znaeenje od nad 200 algoritmi)...taka da toa e nekade okolu 40 potega.. inaku se odrzuvaat natprevari i vo "najmalku potezno mestenje". i rekord e nakade okolu 27 potega(ne mi teknuva bash tocno)...i ti velish deka mozesh da ja namestish aj ne za 6-7 ami za 15 potezi?!?!?!
Pa najverojatno primenuvash mnogu loshi algoritmi za koi ti treba mnogu vreme. Mene momentalno rekordot mi e 1 min i 5 sec. mu pokazav na edno drugarce kako da ja namesti kockata , i ja mesteshe za 3-4 min ushte drugiot den. pozzz |
|||
stivshot
Нов член Регистриран: 10.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znae li nekoj kaj moze da se kupi vo Skopje,odamna nemam videno po prodavnicive.
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas ne se bavev so algoritmi koga ja mestev ili ja mestam jas si se zabavuvam ako postoi sema koja a znaes zasto voopsto toa go pravis??????? za da pokazes deka znaes algoritmi????? rubikova kocka treba da sluzi za zabava ne za matematika Изменето од anakin - 23.Мај.2008 во 20:36 |
|||
|
|||
nikuch
Група Регистриран: 04.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Последен пат ја видов кај пластичарите на БИТПАЗАР ама беше во очаен квалитет. Кој памти уште како се реди завршниот трет ред (најгорниот) |
|||
ГОЛЕМИНАТА НА НЕШТОТО СЕКОГАШ НЕ СЕ МЕРИ ВО САНТИМЕТРИ ИЛИ КИЛОГРАМИ
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |