|
K-15 ТЕЛЕВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иако, не се се секогаш за пред деца, мора да признаеме.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ako se reprizi skecevite... dobri se...
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер се!
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова претпоставувам дека се работи за Нина
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечерва е последната епизода. Ќе видиме дали вечерва ќе се даде. Досега добро издржа.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
samir_sneijder
Сениор Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе добра ... за добра не е добра . Бидејќи цел ден 2-3 скеча. па не е нормално мислам ако све к-15 ... к-15 да све . А не само музика
|
|
IRENAA
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A BE SUPER SI E TELEVIZIJATA JAS VEKE SEKOJ DEN JA PUSTAM I BAR ZNAM SLUSAM NASA MUZIKA TREBA USTE MNOGU DA SE TUDAT DA JA SMISLAT PROGRAMATA AMA SEGA POCNAA KE SE POPRAVAT VO IDNINA IMA POSAKUVAM MNOGU SREKA I MNOGU GLEDACI
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само така нека продолжат. Музиката со македонски предзнак и скечевите од нашето секојдневие се вистинско освежување. Бубо, Тошо и Миле, само напред.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Онаа полошата веќе подолго време оди преку сателит и е наменета за дијаспората. Но оваа на местото на МС си е супер и би сакал таа да биде емитувана по сателит. И тие надвор од Скопје и во дијаспората заслужуваат понови песни и спотови и поквалитетна програма. |
|
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dve ima
ednata se emituva samo vo sk-zamenata za ms a drugata e bez emisii, postari pesni, polos dizajn, polos marketing i ne mi se dopagja |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе мене нешто дупло ми се гледа или има две к-15?
у секој случај браво за телевизијата и за македонската музика што ја пуштаат само не мораа да ја стават на местото на МС Изменето од zabegan - 21.Јули.2008 во 15:15 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e eksperimentalna a?
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...искрена да бидам воопшто не ми се допаѓа...технички апсолутен дилентантизам...home TV ...и веке стануваат банални со едно те исто...не се повеке инвентивни...а со рекламите што ги прават забегуваат во примитивизам...имаат недостаток на идеи... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рекламите им се скечеви сами по себе. Оваа новава за “Санитар“ е генијална. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |