|
Жените се љубоморни на другарите |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ccccccccc...totalno zarobuenje e ova bre...
...IQ, sho se plashish pa ti koj ke te zaborai tebe takva, nema da ti izbega nemaj gajle pushtaj go pochesto so drugarite...on im pricha ustvari kolku mu e ubavo so tebe, i kolku si ti so nego fina, te fali de pred drugite...ma garant... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sho be malku mu e?? haha, dosta mu e tolku i da saka, sega vekje ne moze pochesto od drugi prichini
i znam ja sho prichaat tamu, aj ti |
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne sum barala i nema da baram od maz mi da si gi zaboravi drugarite....ako baram takvo nesto avtomatski so toa mu davam za pravo i toj mene da bara takvo nesto.....neka mi zeme se, ama slobodata ne ja davam i ne ja baram.....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе каков ден,... насабајле ( додека спијам ) ако сакаат нека се видат,.... ако не нема,.... |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drugarite bile drugari...i pred mene
Analogno na toa i moite drugari i drugarki Ako zabranam ili pravam restrikcii na sredbite so drugarite treba da ochekuvam deka i jas treba da zaboravam na niv ili da ne gi gledam i se srekjavam so niv koga sakam. Rezime....ne mi prechi shto se srekjava i druzi so niv. |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e mamma, ama da ne preteruva, povekje doma da se mota pomalku so drugarite |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zboruvame za normalni sluchaevi koga imash
ednostavna potreba da se vidish. Sekoe preteruvanje e kako i za se drugo e nezdravo |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi e bitno on da e moj koga jas ke posakam ,a zatoa sto toa e slucaj bas so mene ke mi treba cela vecer a cel den ima na raspolaganje i moze da ide so drugarite i da pravi sto saka so niv,ne me interesira
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sl*gam potpolno so mamma!
topsexy, i ti li si sekogas za nego tuka koga ke mu potrebas? od iskustvo kazuvam, deka drugarite/drugarkite ne smeejat da se gubat ako se pocne nekoja vrska! Vrskata mozebi ke trea dolgo no mozebi i ke bide za kratko vreme kraj, i sto togas? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aham
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубоморна на неговите другари? како да не.
другарите се како менување вода во вазна. нека се освежува човекот, па и јас со моите. инаку ќе засмрдиме Изменето од filmadzijka - 12.Мај.2008 во 13:27 |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoshto ova mi lichi kako da se zboruva za nekoj predmet ili kukla so koja se igravme dodeka bevme deca?? Ako i toj(partnerot)ima isto mislenje...togash....ne e neshto vo red... |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mmmmm...kuklichki po soba rastureniiiiiii...
...by the way...kako vie ke mu objasnite na partnerot deka premnogu vreme minuva so drugarite, a premalce so vas, posho znam deka e toa chesta pojava ma kolku i da veslate ovo-ono...ustvari kako ke go naterate da bide povishe vreme so vas... |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас пак мислам дека треба малку повеќе да излегува со другарите...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |