|
Дали се каете и за што? |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | ||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се каам што носев туѓа вина, срам и страв. Т.е. се каам што сеуште ги носам во некоја не којзнае колку, ама сепак помала доза.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ИСПОВЕДАЈ СЕ ЧЕДО БОЖЈО...ЌЕ ТИ ОЛЕСНИ НА ДУШАТА... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kazuvaj tuka sto pomalku a vo sebe si uste pomalku- skoro ich ono za mesec dena golema kjutenka vo glavceto kje se ubedis deka niso ne se slucilo ne e kriv poslabiot i netreba da se kae za nisto osim so neznael da se rodi no zatoa moze da se nauci da zivee |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Po sekoj seks se kajam zosto sekogas mozelo jos bolje
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa taka,,emi kako?!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma vo pravo sum ,,samo o4igledno ne si me razbral dobro
nikoj ne e bezgrashen toa e fakt..........,,,,,no koga doaga onoj moment koga ke si ja uvidime greshkata treba shto pobrgu da ja prifatime situacijata i da reagirame vo istiot moment za se ublazi dokolku se moze neli???.....a eve kako na primer tvojot sovet upaten kon Biba go potrvrdi ona shto go pishav..." e da be!!sega ke sednam so skrsteni race i ke se kaam...,,eh da beshe,,,eh da ne beshe,,, abe aj......"
zgrap4i go migot!!!
|
||
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OK e се, со тек на време, полека, ми се симнува товарот. a сето тоа каење, сиот тој срам и страв ќе поминат... ќе ги оставам таму каде треба... |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kade brzas tolku?!... Zosto bi moralo "pobrgu da ja prifatime situacijata", sto da ne ne goni nekoj cas pobrgu da se pokaeme (za bilo sto) ili pak toa e zadolzitelno, pa ajde pobrgu pokaj se i "idemo dalje"?.. Ostavi toa da ti "legne", pa ako se pokaes dobro, ako ne zdravje, nikomu nisto, ne e kraj na svetot!..
A vo meguvreme tvojot zivot ne mora da zapre i da te ceka dodeka se kaes, da sedis "so skrsteni race" i se dumas: "eh da bese, eh da ne bese"... takvi patetiki nikoj nikade ne spomna!..
|
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...............ti ova se zazash a??
koj saka takva sostojba da mu trae podolgo???
ako ne ti "legne" kako ke svatish deka si zgreshil/a???
zoshto togash bi se kael/a???
zelezoto se kove dedeka e zesko zar ne???
|
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se zezam ic, samo ne znam zosto ne se razbirame!.. Zosto mora "sostojbata" da trae podolgo ili pokratko? Za nekoi raboti se pokajuvas vednas a za nekoi treba podolgo vreme da "legnat" rabotite, pa da sfatis deka si zgresil i da se pokaes! No toa ne znaci deka vo meguvreme ti ne pravis nisto drugo osven sto se kaes! Eve na mojot primer: za odlukata da studiram na fakultet sto ne mi bese po keif, tuku poveke po izbor na moite roditeli se pokajav podocna (koga pocnav da rabotam), ne vednas so donesuvanjeto na odlukata! I za taa odluka ke se kaam cel zivot, sto pak ne znaci deka jas sega dodeka ne umram ke si sedam doma i nema da pravam nisto drugo osven sto ke se kaam i ke si tufkam, eh da ne bese taka! Naprotiv! Sum se pomirila so toj fakt i (vo meguvreme) si prodolzuvam so zivotot!
I da, zelezoto se kove dodeka e zesko, no toa e poveke prasanje okolu prezemanjeto akcija vo vrska so nesto sto go pravis momentalno (sega jas se zapisuvam na faks, se pokajuvam, se otpisuvam i zapisuvam nesto drugo), toa e veke druga situacija! No sepak i tuka stoi faktot deka sum se pokajala!
A pak i ne e tolku strasno ako ne se kaes za se i sesto! Eve ima raboti sto znaeme deka sme gi zgresile ili sme donele pogresni odluki, no ne se kaeme za niv! I koga bi se vratile nazad pak bi go storile istoto!
|
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas se izjasniv,,,koj svati>>>>svati koj ne>>>>ne!
koj sega te spre4uva tebe da se zapishesh na faks tamu kade shto sakash???
izgovori sekogash ima,no tie se samo izgovori
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu pati
vo zivotot razmisluvame kako bi bilo deka mozelo malku drugacije no kaenje prvo nepomaga a vtoro pak nepomaga ps- zelezoto se kova koga e uzareno na 950C Изменето од anakin - 07.Мај.2008 во 12:00 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej, pa nema sega da se ubeduvame tuka, normalno deka sekoj si kazuva mislenje, pa kako ke se sfatime...
Inaku, dokolku sum sakala, do sega sigurno deka ke se zapisev na nesto sto mi bilo po keif, toa e taka i tuka nema nikakvi izgovori! No jas sega imam drugi prioriteti vo zivotot, ne ni pomisluvam da ucam i ne mi treba uste edna diploma, ednostavno NE SAKAM! I tuka ne se raboti za izgovori, sekako deka MOZAM samo treba TOA I DA GO SAKAM! A deka se kaam, se kaam, samo mozebi trebalo na vremeto da go storam toa, ama aj da ne se zalam, i vaka ne mi e loso!..
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pokajuvanje doaga od vremeto koga sme bile mali i sme se pokakuvale vo peleni, ama sme porasnale i za da ne ni prejde vo navika, ne karale na sekoe naredno pokakuvanje i potoa bebeskiot zbor pretrpel modifikacii zaradi nasata poodminata vozrast i zatoa stanal "pokajuvanje"
|
||
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |