|
ЏИХАД |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | |
Burak
Група Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaradi vakvi postovi i ateistite ni se rugaat!
Treba da zborime za ona sto ne obedinuva..a ne za ona sto ne deli..treba da zborime za Bog.i samo Nego da go obozuvame i zdruznici da ne mu pridruzuvame! |
|
„Ние Вселената со моќта Своја ја созададовме, а Ние, навистина и ја прошируваме.“к*р’ан,Ez-Zarijat, aјет 47
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бурак, ова за мојот пост од погоре ли се однесува?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Burak
Група Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i za tvojot i na site koi mislat deka diskutiraat,a vsusnost samo se napagaat bez dovolno dokazi.
|
|
„Ние Вселената со моќта Своја ја созададовме, а Ние, навистина и ја прошируваме.“к*р’ан,Ez-Zarijat, aјет 47
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде тоа виде напад во мојот пост упатен до Хепи?
|
|
|
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA najverojatno.....jas taka svativ......
:))) A i da moze aisha mislam bese e vo pravo i vo biblijata na dosta mesta stoi ubij....zrtvuvaj...... se duri bog ne se predomislil i ne gi ispecatil 10 bozij zapovedi....... zosto bog se predomislil...eve izvinete sto vi se mesam vo dzihadot ama....ako veke ima sporedba i polemika......... :))) |
|
end off days 15...14...13....
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гор, убаво е да се дискутира, тоа се убави теми со многу простор за дискусија, но јас никого не нападнав освен што истото во една реплика и го кажав на хепи, затоа се чудам зашто Бурак ме набедува дека напаѓам некого.
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А на Бурак му се расправа...не му лежи новото руво, тесно му е па само бара повод за кавга.
|
|
|
|
im happy
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се извинувам поради тоа што вадев цитати од Библијата кои не се пријатни за читање и што ги нарекував грозни и гадни. Им се извинувам и на сите што се почувствуваа лично навредени поради тоа што јас го зборував за нивната религија.
Изменето од im happy - 05.Мај.2008 во 10:36 |
|
middle is best... i believe in science
|
|
Ribery
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo za tvojov viteshki poteg! Da ne beshe ovaa tvoja tema jas nemashe da doznaam kakva podmolnost se sluchila od nekoj "nov" chlen(Messinger)
Месингер,Јас сум убеден дека ти добro знаш што воопшто се случувало,и ја знаеше оваа подлост.100%сум Убеден! А ме убедуват,едно а тоа е ова! Ако еден ник постоет на форум,Форумските правила не дозволуваат да имат уште еден ист таков ник,мора да имат додавка некоја.. Еднаш сакав да направам Дупли ник,за мене,Но кога пробав ми кажа дека веќе таков ник постоет..Така да нема шанси да постојат два исти Никови..Исклучок.т.е.Може да постојат Два никови исти,Кога Админот и Модераторите ке испомешаат Прсти во таа работа! Затоа те молам не прависе Невин,Лажи некој друг!!!! Ти добро знаеш,но намутав се правиш!! Разубедиме,со Факти! Зидарски.И ти ако можеш,пошо ме познаваш кој сум!!!! Јас тврдам дека и вие сте испомешани во таа рабиота. Ви сами сте го направиле тој Ник,или сте Соучесници во тоа!! Изменето од Ribery - 05.Мај.2008 во 12:15 |
|
im happy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рибери смири се. Луѓе што се разбираат во компјутери тврдат дека е можно да се направи дупли ник без знаење на модераторите така да смири се. Не мора да значи дека модераторите се вмешани и не верувам дека имаат никаков интерес да прават такви работи.
Изменето од im happy - 05.Мај.2008 во 12:37 |
|
|
|
Ribery
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Викаш да се смирам!?
Нема!! Прво они нека си ја вршат работата правилно,Бидејќи нели имаат обврска за тоа! Па потоа јас ке се смирам! П.с.Модератори,а кај е сега вашето Извинување!?? На Омер,Зидарски му викаше јавно да се Извинет,а сега зошто себеси не си дадеш Диктатура како на Омер,и зошто не се Извинете за вашата "Спремност" за Модерирње?? |
|
im happy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навистина не знам што се случувало вчера, само пренесувам податок дека дупли ник може да се направи без никој да знае за тоа.
|
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Riberi, ochigledno so chovek kako tebe ne se pravi razumen dijalog. Zgora na toa, kako baniran chlen se javuvash povtorno so drug nik, a toa e protiv pravilata i propisite na forumov.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас веќе се извинив за тоа што се случи таму каде што требаше. Сепак, за разлика од други, држам на некоја чест...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |