IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ЏИХАД
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЏИХАД

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 14>
Автор
Порака
Burak Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 26.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Burak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 01:17
zaradi vakvi postovi i ateistite ni se rugaat!
Treba da zborime za ona sto ne obedinuva..a ne za ona sto ne deli..treba da zborime za Bog.i samo Nego da go obozuvame i zdruznici da ne mu pridruzuvame!
„Ние Вселената со моќта Своја ја созададовме, а Ние, навистина и ја прошируваме.“к*р’ан,Ez-Zarijat, aјет 47
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 01:21
Бурак, ова за мојот пост од погоре ли се однесува?
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Burak Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 26.Април.2008
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Burak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 01:24
i za tvojot i na site koi mislat deka diskutiraat,a vsusnost samo se napagaat bez dovolno dokazi.
„Ние Вселената со моќта Своја ја созададовме, а Ние, навистина и ја прошируваме.“к*р’ан,Ez-Zarijat, aјет 47
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 01:24
Каде тоа виде напад во мојот пост упатен до Хепи? 
Кон врв
goor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Поени: 844
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 01:25
PA najverojatno.....jas taka svativ......

:)))

A i da moze aisha mislam bese e vo pravo i vo biblijata na dosta mesta stoi ubij....zrtvuvaj......

se duri bog ne se predomislil i ne gi ispecatil 10 bozij zapovedi.......

zosto bog se predomislil...eve izvinete sto vi se mesam vo dzihadot ama....ako veke ima sporedba i polemika.........

:)))
end off days 15...14...13....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 01:31
Гор, убаво е да се дискутира, тоа се убави теми со многу простор за дискусија,  но јас никого не нападнав освен што истото во една реплика и го кажав на хепи, затоа се чудам зашто Бурак ме набедува дека напаѓам некого. 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 01:35
А на Бурак му се расправа...не му лежи новото руво, тесно му е па само бара повод за кавга.
Кон врв
im happy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2008
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај im happy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:30
Се извинувам поради тоа што вадев цитати од Библијата кои не се пријатни за читање и што ги нарекував грозни и гадни. Им се извинувам и на сите што се почувствуваа лично навредени поради тоа што јас го зборував за нивната религија.

Изменето од im happy - 05.Мај.2008 во 10:36
middle is best... i believe in science
Кон врв
Ribery Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ribery Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 11:39
Bravo za tvojov viteshki poteg! Da ne beshe ovaa tvoja tema jas nemashe da doznaam kakva podmolnost se sluchila od nekoj "nov" chlen(Messinger)

Месингер,Јас сум убеден дека ти добro знаш што воопшто се случувало,и ја знаеше оваа подлост.100%сум Убеден!

А ме убедуват,едно а тоа е ова!

Ако еден ник постоет на форум,Форумските правила не дозволуваат да имат уште еден ист таков ник,мора да имат додавка некоја..

Еднаш сакав да направам Дупли ник,за мене,Но кога пробав ми кажа дека веќе таков ник постоет..Така да нема шанси да постојат два исти Никови..Исклучок.т.е.Може да постојат Два никови исти,Кога Админот и Модераторите ке испомешаат Прсти во таа работа!

Затоа те молам не прависе Невин,Лажи некој друг!!!!

Ти добро знаеш,но намутав се правиш!!

Разубедиме,со Факти!

Зидарски.И ти ако можеш,пошо ме познаваш кој сум!!!!
Јас тврдам дека и вие сте испомешани во таа рабиота.

Ви сами сте го направиле тој Ник,или сте Соучесници во тоа!!

Изменето од Ribery - 05.Мај.2008 во 12:15
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај im happy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 12:26
Рибери смири се. Луѓе што се разбираат во компјутери тврдат дека е можно да се направи дупли ник без знаење на модераторите така да смири се. Не мора да значи дека модераторите се вмешани и не верувам дека имаат никаков интерес да прават такви работи.

Изменето од im happy - 05.Мај.2008 во 12:37
Кон врв
Ribery Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ribery Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 12:34
Викаш да се смирам!?

Нема!!

Прво они нека си ја вршат работата правилно,Бидејќи нели имаат обврска за тоа!

Па потоа јас ке се смирам!

П.с.Модератори,а кај е сега вашето Извинување!??

На Омер,Зидарски му викаше јавно да се Извинет,а сега зошто себеси не си дадеш Диктатура како на Омер,и зошто не се Извинете за вашата "Спремност" за Модерирње??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај im happy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 12:52
Навистина не знам што се случувало вчера, само пренесувам податок дека дупли ник може да се направи без никој да знае за тоа.
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 15:01
Riberi, ochigledno so chovek kako tebe ne se pravi razumen dijalog. Zgora na toa, kako baniran chlen se javuvash povtorno so drug nik, a toa e protiv pravilata i propisite na forumov.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
zidarski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 4385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 16:18
Јас веќе се извинив за тоа што се случи таму каде што требаше. Сепак, за разлика од други, држам на некоја чест...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.