IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што може да ве засрами?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што може да ве засрами?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 9>
Автор
Порака
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 14:39
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Да се онесвестам на сред пат... не друго, ќе мора после тоа стомакот да ми расте

Зошто би ти растел стомакот потоа? збунетост

Од многу озборувања...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 18:14
Koga ke vlezam megu copor zeni na nekoja sobiranka i ke pocnaat da me merkaat i koga ke pocnam muabet so edna, ovie drugarkive nejzini sto ne me videle bas prilikom merkanjeto se nesto imaat bas togas nesto da i kazat i se izvinjavaat sto ne prekinuvaat
Кон врв
ARABELA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2008
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ARABELA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 00:44
Па јас сум многу срамежлива
Ако се сопнам пред други луѓе,ако згрешам во зборувањето,ако зборувам за секс и некој ме искритикува дека сум опседната,се срамам да се гледам додека водам љубов,итн...

Изменето од ARABELA - 28.Јуни.2008 во 00:44
Се што ни треба е љубов
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 01:48
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Koga ke vlezam megu copor zeni na nekoja sobiranka i ke pocnaat da me merkaat i koga ke pocnam muabet so edna, ovie drugarkive nejzini sto ne me videle bas prilikom merkanjeto se nesto imaat bas togas nesto da i kazat i se izvinjavaat sto ne prekinuvaat

...pa toa tie, ako moze ona da go ima zasho pa i nie da ne go imame, opshto poznata filozofija na curite, ali ne se srami, pomisli si deka ke te brkaat site unutra a najdebelata od niv go lapnala kluchot i i se sloshilo od toa, pa nema kaj da begash vishe, se predavash ednostavno i so site se mazish verbalno de opshtish...намигнување
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 01:59
koga kje obvinam nekogo bez pricina po greska
drugo neveruvam ili ne mi teknuet
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 02:02
koga nema da ve prepoznae drugarkata po glasot
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 02:03
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

koga nema da ve prepoznae drugarkata po glasot

pa se macis sto pati da si go povtoris imeto prezimeto,pa i na toa se misli
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 02:55
НЕКОЈ ЛАПСУС ТРОПНАТ ТАКА БЕЗ ВРСКА
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 10:55
Se nesto poinaku sfakjam i koga ke mi kazat na sto mislele...a jas sto sum pomislila
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 16:34
Ne znam kako poveketo znaat sto mislam, a ne sum go izustil
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 19:55
mnogu retko se sramam

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 19:55
затоа многу често лажеш-по теми голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 19:57
ete se javi sramli ne lazam!

Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 20:04
Nekogo ..i sitnica moze da go zasrami..
nekoj pravi besramni raboti bez da mu trepne oko..se e subjektivnoсреќа

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.