![]() |
|
Дали носите жолта облека? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 43> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Немам жолто ништо во гардероберот ама утре одам да си купам едни жолти пантолони...ептен ги избендисав...баш ми е гајле што сите се зажутиле по градов...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...НЕ НОСЕТЕ ЖОЛТО!..ОБЛЕЧЕТЕ СЕ ВО СИВО ДА НЕ СЕ НАРУШУВА УМЕТНИЧКИОТ ДОЈАМ КАЈ НАС(РМ).
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Носете жолто!...Не облекувајте сиво затоа што не е се’ така црно! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne bash,...ne mi stoi k'o isplakneta sum vo zolto.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Да...носам жолта облека...имам панталони...блузички..
ташна...чевли...сандали...и баш ми се допаѓа....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.....ПОДВЛЕЧЕНО СО ЖОЛТО!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
retko da imam nesto vo garderobata na zolta boja
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Nosam zolto ama ne tolku cesto,zoltata boje e arna i nisto ne fali ako si oblecen u zolto,osven ako se izzeme faktot deka po ulica site se kako belezani,so zolta i zelena kombinacija.
![]() |
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Ne nosam.......retko
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
edna od omilenite boi
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
![]() ![]() Изменето од ivi - 29.Април.2008 во 19:44 |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Zoltata i zelenata boja,gledam se u trend,.. jas licno ne gi sakam niti ednata niti drugata...
i ne mislam da kupuvam nisto,osobeno zolto...
od pricina sto mislam deka ne mi stoi,posto sum plavusha...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Жолта и зелена боја...многу си ги сакам...
и си ги носам...и баш ми е гајле што бил цел
град преплавен со нив....
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Носам жолти ѕиври.
Изменето од Палестинец - 04.Мај.2008 во 01:46 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |