|
Дали си зборувате со самите себе и за што |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога пишувам со некој на мсн,.... и на глас си читам што ми пишуваат,.... а после на глас си кажувам што им пишувам,....
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, редовно практикувам комуникација со моето внатрешно јас или Себството. Оти може да се заборавиме или изгубиме еден со друг, вака барем знам дека сме тука и двајцата.
Најчесто зборувам со Себството кога си одам пешки накај дома, бидејќи живеам прилично далеку од центар, па така имам доста време за размислување и дружба со самиот себе по патот. Меѓутоа обавезно гледам да не има некој пред мене или зад мене, да не ме слушне, оти... А за што зборуваме, не ви кажувам, сепак тоа е само за наши уши . И да, не сметам дека тоа е привилегија на лудите, будалите и мрдантите! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NORMALNO...ne da zboram...se raspravam..pa dupli bliznak sum..a sega i la fille mi se pridodade...totalen kraetiven haos od razmisluvanja i diskusii
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zboruvam kako ne....a ako ima nekoj doma da ne pomisli deka nego mu zboruvam si ukljucuvam usisivac i raat ke si se iznakazam.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A moite veke si naucija koga im se obrakam nim a koga sum vo film... Mozam slobodno da si se iznamuabetam, ic ne me ni poglednuvaat veke..
Stom vidat deka kitkata mi e na levata strana site magla fakaat..taka da na raat si gi razlagam tema po tema...
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас кога поминувам низ оние автоматски врати што се отвораат сами, секогаш викам “Сезаме отвори се“. Порано тоа си го викав во себе, меѓутоа сега си почнав на глас .
Затоа продавачките у Тинекс ме гледаат како теле во шарена порта кога влагам и излагам. But personally, I couldn't care less . |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си го рчкав бајкот пред некој ден и педалите нејкеа да излезат,па фатив да му пцујам се по ред
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIKAD NE SI ZBORAM SAMA SO SEBE ZŠ SE ZNAE KOJ SI ZBORI SAM SO SEBE
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sama so sebe ne...sekogas imam zamislen sogovornik i super e toa sto bidejki jas go glumam i nego mozam da mu kazam sto skam,da go zafrknam kako sakam,da ne znae kako da mi odgovori i da mu se iznasmeam
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...moj covek |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само шкрипам со забите и кршам пломби
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум си најдобриот соговорник... .. не знам што би правел без себе... Се шегувам... Најчесто во себе... Па човек мора да размислува... Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 12:53 |
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ехееее везден го правам тоа,кога има луѓе околу мене го правам тоа во себе,а кога сум си сама на глас!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа саа си брборам нешто,само ко ке сум изнервирана в крај
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |