|
Што е она најлудо што сте го направиле? |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е да било само едно па да можев да кажам...ама оди одвој едно најлудо . |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum se rodil
poludo zdravje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go vikav majmunot na pivo
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oki
javi se denes koga sakas |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ајјјјј,..... најлудо,..... мирно девојче сум си јас ама мора некоја лудост да сум направила.... хмммм
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.........nesmeam da kazamtogas ke vidite teka stvarno sum luda
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега ми текна дека еднаш со еден колега се гаѓавме со мртви пчели на работа....
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Отидов на одмор со дечко ми а не им кажав на моите... два пати И замислете, не дознаа пу пу пу да не се урекнам
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od sprotivnoto moze da se nabrojat...,,,ama od ova eheeeeeee......
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сега ми текна,.... еднаш школскиот дневник го заклучив во шкафче..... ама само за време од два часа а бев претседател,... примерен ученик,... и никој не се сомневаше во мене.... го скапаа од барање,.... и на крај,.... ме пратија мене,.... и нормално,.... трчанката до трети спрат,... дневникот под рака,.... свртив од кај канцеларијата,.... и дојдов херојски со дневник на час.....
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме потсети на тинејџерски дани кога отидов со девојка ми на одмор без да им кажам на моите. Само чудо од среќа ме спаси да не ме упецаат жив, ама настана прав филм! Не ми се веруваше!!! П.С. Ама тоа не ми е најлудото нешто Изменето од james dean - 16.Април.2008 во 19:44 |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уф да знаеш само колку пати упаднав во проблеми, па кои лаги сум ги смислувала да не им најдеш почеток и крај, ама се добро се сврши, се надевам дека нема да морам и годинава да лажам |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ona shto sleduva.....
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ne gi nabrojuvam
|
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |