|
Рејтинг на политичките партии на ИДИВИД |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam i ne gledam sto ima loso vo toa sto Vladimir kazal za kogo ke glasa. Ne sme na izbori za glasanjeto da bide tajno, ova e forum kade sekoj ima pravo javno da go proiznese svoeto mislenje i stav. Agitiranje .....hahahhahahaha...celo vreme toa i se pravi na ovoj podforum. I sto se odnesuva do agitiraneto.....duri sega, koga ke pocne predizbornata trka ke vidime site sto znaci toj zbor vo bukvalna smisla. No, jas se nadevam i ke ve zamolam da bidete kulturni i doblesni koga ke go prvavite toa. I pamet vo glava , imajte stil i bez navredi! Pozdrav |
||
ela83
Група Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За ВМРО-ДПМНЕ
|
||
Mолчењето е злато:))))
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како да се оквалификува раноутрешново губење на привилегиите ..на некои си 50-сетмина опозиционери , а кои беа залепени како крлежи за фотељите..но и парите на даночните обврзници...со беспричинско и нон-стоп критикување заработени..без да се понуди решение..како валидно решение или одговор...
пс
А нивните придонеси (можат да) се мерат..и тоа наназад со децении..со убиени идеолошки „народни непријатели„ , пустош оставена по селата Македонски (доведувајќи си ги во Скопје своите апологети) и невидени криминали ..наречени ОКТОПОД , ТАТ КРИМИНАЛНА КРАДИЗАЦИЈА...тие ја нарекуваат „приватизација„..
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za niedna od navedenite partii a dali ke glasam za nekoja, zavisi koi drugi partii ke bidat na glasackoto livce
|
||
ivan_grozni
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno taka ..... pamet u glava i ne glasajte za onie koi sakaat da go prifatat predlogot , nato po sekoja cena ... pa duri i po cena na imeto .... |
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ајде,,,бидејки почна политичката кампања да ви кажам еден виц,,,
си умрел еден политичар,,и сега требало да се решава кај ке оди...во пекол или во рај..па ангелот му соопштил дека за политичарите постои една поразлична процедура,,така да тие треба да поминат еден ден во пекол и еден ден во рајот,,па потоа сами треба да изберат кај ке одат,,, и така политичарот поминал еден ден во пеколот,,и што да виде таму,,,сите негови пријатели политичари славеле,,играле голф,,,јаделе,,пиеле,,,му посакувале добредојде,,,се секавале на старите добри времиња кога се збогатиле на грбот на народот,,итн...истотака присутен бил ѓаволот,,,кој бил еден многу друштвен човек,,раскажувал шеги,,,и сите многу го сакале,,, и така нашиот политичар бил воодушевен,,од сето тоа што го видел,,,сега дојде време да помине еден ден во рајот,,,и таму сите добри души,,.танцувале од небо во небо,,,пееле,,итн,,, дојде време политичарот да одлучува кај сака да си оди,,,па политичарот вели дека,,можеби ке звучи чудно,,но повеке ми се допадна во пеколот,,и така неговата желба се исполнува,,, и оп...влегува во пеколот,,,што да гледа сега...околу него се ѓубриште,,,згрозени луѓе,,,гневни,,намуртени фаци,,,и политичарот зачуден,,,разочаран го прашува Гаволот што се случило со убавата атмосфера што ја имаше до вчера,,,а Гавололот му одговара ВЧЕРА ИМАВМЕ КАМПАЊА,,,ИСТО КАКО ШТО ИМАШЕ И ТИ ЗА ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ,,,,А ДЕНЕС,,,,ТИ Г Л А С А Ш Е.. се надевам ви се допадна... |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
ivan_grozni
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prekrasno .... ako se znae deka nasite " politicari " se lakomi , ne bilo tesko da se pretpostavi sto ce odbere .... a , ako malku pobavo se razmisli , za niv i drugo mesto ne postoi ....
|
||
Gary Cooper
Група Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zaista divno, gospodicna. Lijepo. Postoji jedna stara uzrecica, koja kaze: Nije vrag tako crn, kao sto ga crtaju Изменето од moira - 13.Април.2008 во 02:18 |
||
Россия — священная наша держава,
Россия — любимая наша страна. Могучая воля, великая слава — Твоё достоянье на все времена! |
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za "turbo-folk" politicari i nivni demagogii, nemam namera da trosam vreme i glas ....
|
||
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se nitu turbo - folk ... ovie se truba politicari .....
|
||
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро е што народот виде дека лидерот на ВМРО-ДПМНЕ работи само на рејтигнот и против Државата. Добро е што рејтингот му опаѓа, добро нека има избори, барем ќе се спасиме од него како Премиер.
|
||
cro
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene mi se dopadna. |
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хаххаха, и мене ми се допадна вицот, албанско девојче...
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema sto ... vicot e prva liga .... onaa nautro , uste dodeka e glavata na pernik .... ima li nekoj da me gilikne malku ?.... kolku za motivacija ....
|
||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |