IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - емисијата Exclusive на А1
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

емисијата Exclusive на А1

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 10>
Автор
Порака
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 01:23
Originally posted by rebeka rebeka напиша:

Originally posted by nikita nikita напиша:

Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Originally posted by topsexy topsexy напиша:

taa e za onie so nizok koeficient na intelegencija
не викај така,... баба ми си ја гледа голема%20насмевкаголема%20насмевкаа стварно,... ептен трачарска емисија,... мислам дека се обиделе да направат нешто како Ред Карпет,.... ама не им успеало трепкање
zasto?jas mislam deka e super,bas kako za nas tinejdzerite
taka e nikita se soglasuvam so tebe

I mene mi e ok emisijata,a nemislam deka imam nizok koeficient n a intelegencija,poarno emisijava exclusive ke ja gledam otkolku onaa na onoj Bojan 13
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:40
samo mnogu losa kopija na RTL eXplosive...i nisto drugo...a za Ankica...UA...DECKOTO...OK
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 23:31
Shto e toa ...slusham,a ne sum videla ni edna emisija
Da rizikuvam ili ...neтага

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 23:56
Originally posted by mamma mamma напиша:

Shto e toa ...slusham,a ne sum videla ni edna emisijaDa rizikuvam ili ...neтага

moj sovet RIZIKUVAJ....AKO SI GLEDALA RED CARPET na TV NOVA e ova e nivna bedna skratena varijanta so Makedonski zacin
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 12:27
Znachi...trach,...trach...z'ta shtampaтага
No,thank's...jas pazam na moeto zdravje..среќа
ke si ostanam na Super Movies-sepak

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 16:30

................kakvi ste odma breeeeeeeeeeee........pusto makedonce.........ako ne se izvrega samo sebe zivo ne e.............??????c c c c c c c....e sto i fali be na emisijata.............pa i red carpet e necija kopija be......... taka.............. pa i eksploziv e necija kopija...............i sto sega mora tuka odma sega ne cini......... trt-mrt.......

super e emisijata...........bravo.............a koj ne saka da ja gleda i nemora............neka gleda nesto drugo..............

Кон врв
girl93 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2008
Поени: 514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај girl93 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 19:13
Originally posted by bibce bibce напиша:

................kakvi ste odma breeeeeeeeeeee........pusto makedonce.........ako ne se izvrega samo sebe zivo ne e.............??????c c c c c c c....e sto i fali be na emisijata.............pa i red carpet e necija kopija be......... taka.............. pa i eksploziv e necija kopija...............i sto sega mora tuka odma sega ne cini......... trt-mrt.......

super e emisijata...........bravo.............a koj ne saka da ja gleda i nemora............neka gleda nesto drugo..............

taka e
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 19:44
Exclusive ili...Eksploziv...se vika emisijata??

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 20:07
EKSKLUZIV E ...SEGA VIDOV
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
girl93 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2008
Поени: 514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај girl93 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 22:15
Eksploziv e druga emisija!
Кон врв
rebeka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јуни.2005
Локација: Austria
Поени: 347
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rebeka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 23:14
Originally posted by girl93 girl93 напиша:

Originally posted by bibce bibce напиша:

taka e
  i jas mislam taka!!!

mnjkl
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 01:05
luge daj olabavete malku....objasnete mi...sto vidovte tolku jako nesto u taa emisija sto ja branite od petni zili?...koj ve voodusevi....Voditelskiot par?...deckoto e cool...no Ankica..i nejzinite najavi?...emisijata e korektna...toa mi se dopaga,trae 10-na minuti ,sto znaci ne te zamara....a prilozite?..Vo zavisnost od denot i slucuvanjeto...Ke se uklucis na bilo koj kablovski kanal...ke vidis koj film e nov....koj akteri se in momentalno ke go prevedes serto toa ,i ete ti prilog za film....Takva emisija so ima EXCLUSIVE- BARA DA IMA I MODA...TUKA E FASHION TV...KE SIMNES NEKOJA MODNA REVIJA OD DONNA KARANN ILI VIVIEN VESTWOOD,EVE TI I PRILOG ZA PRET-A-PORTE...e SEGA..ZA DA DOBIES EMISIJA SO IME EXCLUSIVE,A PRITOA DA E CIST MAKEDONSKI PROIZVOD MORA DA NAPRAVIS MAL BALANS POMEGU STRANSKIOT I DOMASNIOT "JET-SET"...ZNACI AKO FLIZEROT "PAVEL" otvara nova frizerska i kozmeticka ..citaj:AKADEMIJA. MU SE VTURNUVAS SO MIKROFONONOT I 2 KAMERMANI ZA DA SETO TOA KOGA KE SE IZMONTIRA IZGLEDA SVETSKI (SO 2 KAMERI SNIMENO)..A TAMU...NA OTVARANJETO NA NOVATA FRIZ-KOZMO AKADEMIJA...DOSLE SITE SKOPSKI JET-SETTERI OD 7 DO 77...PA NAMESTO EDEN PRILOG ,IZMEGU "PRAZNENJETO NA SVEDSKATA MASA" I ISPIVANJE NA KOKTELITE,KE NNAPRAVIS PRILOZI ZA CELI 2 NEDELI ODNAPRED...VO EDEN KE SE FOKUSIRAS NA NASITE "CRNOKRAK" TOP-MODELI I NIVNIOT PROTEGE MIKI,I DRSKO KE GO PRASAS" KAKOV E TOJ ANGAZMAN STO VASITE MODELI NEKOLKU CASA APLAUDIRAAT NA "OPUSTENO"-SHOW-TO NA SITELTV,I KOLKAV HONORAR DOBIVAAT ZA DA VSEDAT I SO SILA SE SMEAT NA SELSKITE FORI NA G-dinot MIHAJLOVSKI?...PRASANJETO ATRAKTIVNO,INTERESNO...I ETE TI...IMAS TOP PRILOG....IDEME PONATAMU..JA LOVITE NMAJA VUKICEVIC,POPOZNATA KAO "KRALJICA SEX-A"..I POSTAVUVATE PRASANJE OD TIPOT "ZASTO E VECERVA OVDE?...I DODEKA ONA GI VPREGNUVA SITE NMOZOCNI GANGLII DA DADE PAMETEN ODGOVOR,SE IZBACUVA ZORAN,POPOZNAT KAO VODITELOT NA "JAKA STIKLA..I U NEGOV STIL "SENZACIONALNO KAZUVA KAKO MAJA MINATATA VCER ZAGLAVILA SO NEGO I ISPILA 4 VOTKI VISE OD IVAN,PARDOM ZORAN,GROZNIOT...ONA MU SE MLUTI PRED KAMERITE,ZAMAVNUVA KON NEGO SO NEJZINOTO LOUI VITTON TASNICE(KOLKU DA GO POKAZE)I ETE NBTI...IMATE I SPONTANOST I SENZACIJA..."KRALJICA SEX-A JE I KRALJICA ALKOHOLA"....NA ISTIOT NACIN VO NEDOSTIG NA OTVARANJA NA TAKVI AKADEMII,KE BIDETE NA MESTOTO NA ZLOSTOROT,KADE GJORGJI KRSTEVSKI SO BICIKLO JA SETA MAKEDONIJA I KE IZJAVUVA "MAINE NAME IST MAZEDONIEN"...PRILOG BLJAK,ALI DAJ STA DAS...IZMEGU TOA POSETUVATE NOVOOTVORENI PRODAVNICI NA BRENDIRANA STOKA (NAJCESTO) VO RAMSTORE,RAZGOVOR SO PRODAVACKATA...I...IMATE PRILOG...UZ SETO TOA...NAFRLATE INFORMACII OD DNEVNITE NOVINI,INTERNET,BIVSO-JUGOSLOVENSKITE TELEVIZII ZA MOMENTNITE DENESNI TOP INFORMACII..SO KOGO RASKINALA UMA THURMAN,RICKY MARTIN KONECNO PRIZNA DEKA E GAY,NONE KOGA E GLADNA JADE I DO 2 McDonalds hamburgeri...ke izmiksate dobro....pustate samo polovina pesna od lambe alabakovski kako najava za NEGOVOIT NOV SLEDEN PROEKT"......I CICA-PICA GOTOVA JE PRICA...ZAVRSI 121 IZDANIE NA EXCLUSIVE...GLEDAJTE NE I UTRE
DA NE SE RAZBEREME POGRESNO,NE JA PRATAM PASIONIRANO,ALI AKO JA ZAKACAM JA GLEDAM...ALI DEKA TOPLA VODA SME IMISLILE..."DALEKO JE SUNCE"..FAKAM SEIR,A KOJ NE FAKA...NO NE REKOV DEKA EMISIJATA E UZA...NE MOZE DA BIDE UZAS EMISIJA OD 10 MINUTI I KOJA 2 MINUTI SE ZBORI KAKO NONE MOZE I DO 3 HAMBURGERA DA MAVNE...TOA E SUPER...JAKO...LUDILO...SAMO NAPRED,JA IMATE MOJATA PODDRSKA...CAK STO VISE...BI SAKAL I PODUGASCKO DA TRAE...SAMO SMENETE JA ANKICA...STAVETE JA ZDRAVKICA...E ONA E BAS EXCLUSIVE
p.s. odnapred vi se izvinuvam na pecatnite greski,ali tolku se zapaliv da go napisam komentarov,da gi zanemaruvav isite.ODNAPRED BLAGODAREN

Изменето од Makijaveli - 19.Април.2008 во 01:16
Кон врв
JASEN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Септември.2007
Локација: Qatar
Поени: 95
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 10:32
Во суштиа е добра. Впрочем и сите останати емисии на сите ТВ не се нај....
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 12:17
Originally posted by JASEN JASEN напиша:

Во суштиа е добра. Впрочем и сите останати емисии на сите ТВ не се нај....
se soglasuvam...duri ovaa e edna od pozabavcnite...koi ne zamaraat previse...kolku pari tolku muzika
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.