|
ВТОРОТО ХРИСТОВО ДОАЃАЊЕ |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | ||
gospel
Сениор Регистриран: 01.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AKO SEUSTE STOIS NA TVOETO MISLENJE , AJDE MOLIM TE POBIJAJ GI OVIE STIHOVI KOI STO GI ZBORUVA BIBLIJATA.
NO SAMO SO STIHOVI OD BIBLJATA. DRUGI KNIGI I SPISANIJA NE PRIZNAVAM. |
||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E sega uste toa mi fali. Sto ja znam,citav imase cela tema za toa porano. Edni tvrdea deka marija imala drugi deca posle isus drugi tvrdea deka nemala. Mene licno mi e sveedno dali imala ili nemala
|
||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
||
svemirski_duh
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da go citase nekogas Pravoslavie,ke slusnese nesto sosema poinaku. |
||
svemirski_duh
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pobaraja temata "Koj e Jakov" Temata e na Miralem |
||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde nazad na temata sega.
Hristos ce se vrate, no sto togas? |
||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
||
gospel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PUSTINSKI-LAV
MISLAM DEKA NEMA POTREBA DA GO MESAME EVANGELOS, ZATOA STO COVEKOT NEMASE DADENO NIKAKVO SVOE MISLENJE. INAKU TOA STO SUM GO PROCITAL OD EVANGELOS,(NEGOVITE POSTOVI)COVEKOT IAKO LICNO NE GO POZNAVAM, NAJTOCNI RAZMISLUVANJA DAVA ZA VERATA. VELAM VERATA, BIDEJKI MEGJU VERA I RELIGIJA IMA GOLEMA RAZLIKA, KOLKU STO E ISTOK DALEKU OD ZAPAD. |
||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sum pogresil,pardon evangelose, Toa bil pravoslavie sto gi iskrivuvase citatite, evangelos imase postirano kako prestavnik na cistoto hristijanstvo. mislam deka kako tebe isto i on, samo postirase citat od biblijata, i se drzese na stavot deka marija imala mnogu deca posle isus, a imase drugi clenovi koi mu se protistavija na negoviot stav.
Изменето од Pustinski-Lav - 05.Април.2008 во 22:15 |
||
|
||
gospel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VO RED E, SE RAZBRAVME.
EVE EDEN SOVET OD MENE: NE ZBORUVAJTE ZA RABOTI STO NE GI POZNAVATE, BIDEJKI ZA SEKOJ ZBOR STO KE GO KAZEME, KE ODGOVARAME PRED BOGA. (TOA GO ZBORUVA BIBLIJATA) ISTO TAKA, ZA SEKOJA POGRESNA RABOTA STO KE GI NAUCIME LUGJETO, KRVTA NIVNA KE VIKA VO ONOJ DEN , KAKO STO VIKASE AVELOVATA KRV, KOGA KAIN GO UBI AVELA. (I OVA GO ZBORUVA BIBLIJATA) |
||
gospel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AJDE STO NAPRAVIVTE SO TEMATA.ZOSTO PREKINAVTE. SAKAM DA SLUSNAM VASE MISLENJE. SO POCIT, GOSPEL |
||
svemirski_duh
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Strani i strani bi mozel da ti pisuvam za vtoroto doagjanje na Isus. No temava e otvorena za Hristijanite,napisete vie nesto. Prednost vi davame. :) Kako domakini. |
||
gospel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I GO VIDOV NEBOTO OTVORENO, I ETE KONJ BEL. ONOJ KOJ JAVASE NA NEGO, SE VIKA VEREN I VISTINIT, I ON PRAVEDNO SUDI I VOJUVA.
OCITE MU BEA KAKO OGNEN PLAMEN, A NA GLAVATA IMASE MNOGU KRUNI I NAPISANO IME, KOE OSVEN NEGO, NIKOJ NE GO ZNAESE. I BESE OBLECEN VO OBLEKA NATOPENA SO KRV, I SO IMETO - SLOVO BOZJO. A NEBESKITE VOJSKI, OBLECENI VO BEL I CIST VISON, VRVEA PO NEGO NA BELI KONJI. OD USTATA NEGOVA IZLEGUVASE OSTAR MEC, ZA DA GI PORAZI SO NEGO IDOLOPOKLONCITE. ON KE GI PASE SO ZELEZEN ZEZAL, I KE JA IZGAZI KACATA SO VINO NA JAROSTA I GNEVOT NA BOGA SEDRZITELOT. NA OBLEKATA I NA BEDROTO NEGOVO BESE NAPISANO IMETO: CAR NAD CAREVITE I GOSPODAR NAD GOSPODARITE. (OTKROVENIE JOVANOVO 19:11-16) MISLAM DEKA NEMA POTREBA POVEKE STO DA PISUVAME, KOGA SAMIOT ISUS HRISTOS, CAROT NAD CAREVITE I GOSPODAROT NAD GOSPODARITE , SAM KAZUVA KAKO KE DOJDE I STO KE NAPRAVI. DA MU SE POKLONIME I DA MU ODDADEME CEST KAKVA STO I ZASLUZUVA. AMIN |
||
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cekaj malce, a lugeto cii deca se? |
||
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke krshi kicmi na ereticite. |
||
misterX
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova samo nakratko za da ve zapoznaam
Isa a.s ke se vrati,i ke dokaze deka Allah e eden i deka Muhamed a.s i toj se negovi pratenici. Mnogumina nema da imaat vreme da se iskupat za svoeto pogresno veruvanje i prepishuvanjeto na drugari, dvojni bogovi i pogolemi od Allah. Site onie koi ne veruvaat vo ova se narekuvaat hristijani, jehovini svedoci, protestanti i dr. |
||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |