![]() |
|
Што мислите за Bon Jovi и неговите песни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
jon bon jovi ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajde koj slusa jon bon jovi neka se javi sega ili nikogas
![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Mislam deka nema den bez negovi pesni
![]() Site pesni se dobri, no top 10 spored mene: 1.My guitar lies bleeding in my arms 2.Livin' on a prayer 3.Runaway 4.Love lies 5.One wild night 6.Wanted dead or alive 7.Keep the faith 8.Everyday 9.It's my life 10.Always Изменето од bounty_hunter - 03.Април.2009 во 04:17 |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Многу подоцна сватив дека тој е убав човек
|
|
![]() |
|
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Се исто та исто...Има само неколку добри песни, другото ми е едноставно, да не речам кремско.
![]() |
|
![]() |
|
DrastiK- ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Super e i toj i negovite pesni
![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
одличен е,..голем фан сум на Бон Џови
![]() ![]() ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
cafe ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Sto mislam za Jon Bon Jovi.. pa treba da gi slusnes site negovi pesni i ke znaes se
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
mirko mitreski ?????
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
а бе Девил, а тебе кој ти се свиѓа???
за сите само лоши критики пишуваш... |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
devil6 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
imaat hitovi ok. ama malku mi e seljak nekako, a najmnogu mrazam koga nekoj ke mi rece deka slusha dobra muzika i odma ke mi broi g'n'r, bon jovi i nekoi takvi shto vsushnost cesto se kvalitetni no sepak....... gi slushaat mozebi, mozebi i ne, samo kolku da dokazat nekomu deka se kul, pametni ili ne znam shto
Изменето од devil6 - 01.Август.2008 во 13:58 |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Odlicen e,cesto znam da si go pustam da go poslusam!
|
|
![]() |
|
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Dobri se BON JOVI ne se losi
|
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
ti si klosar a ne BON JOVI |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Abe ok e covekot..ima hitovi..osebeno na pocetokot na karierata koga pesnite mu bea bas u rock fazon..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |