|
Вистина |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во темата Мислам,значи-постојам веќе кажав, но и тука ќе повторам - "Повеќе ја сакаше најтешката вистина, од најдрагата илузија." - Carl Sagan за Johannes Kepler Вистината, каква и да е, е подобра од лага! Нема тука болно, не болно - САМО ВИСТИНА И НИШТО ДРУГО! Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 18:23 |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VISTINATA MI E PREDIZVIK, VISTINATA MI E PATOKAZ....KAMO SREKA PORANO DA JA DOZNAEV. VAKA.........
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зависи на што точно мислиш....сигурно непријатно или можеби тажно....но како и да е јас секогаш ама баш секогаш сум за вистината...каква и да е ...секоја болна вистина е подобра од најслатката лага.....
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ja kazam vistinata za moite prikrieni dimenzii eeeee
|
|
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некои луѓе се плашат од вистината како ѓаволот од темјан.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
In forum veritas
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога е ми ја кажат вистината,... посакувам да ми ја кажеле барем малце порано,.... а не кога е предоцна
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinata nikogas ne e finalen proizvod
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogash sakam da sum "na chisto" so ludjeto okolu mene
no za zal,ne sekoj go deli moeto mislenje. Velat deka vistinata povreduvala...mozebi,...DA..povreduva ponekogash,mozebi i sekogash....no poveke me povreduva laga |
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistinata najmnogu gi boli makedoncite! zatoa i si ziveat vo edna golema zabluda.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prijatelche....temava e filozofija i psihologija
takvi vistini ...vo politika |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам лаги, мразам кога морам да излажам и кога ме лажат. Белите лаги се само изговор, и јас ги користам но знам дека се само изговор да не се конфронтирам. Втора работа што најмногу ја мразам е префрлањето, таквите коментари ги сместувам во лаги, затоа што штом некој не ми кажува нешто директно, значи ми мачка очи, а јас тоа навистина мразам. Знам дека помалку ќе ме боли вистината, кога некој ќе ми каже директно и искрено, отколку постојано да ми префрла со цинични коментари.
Изменето од Monuska - 26.Март.2008 во 17:39 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako imas namera da lazes, togas podobro molci! Ili kazi ja vistinata ili kuti!!!
Sekogas sum bila protiv lagi, kako se vika, na lagite im se kratki nozete!!! Ako premolcis znaci ne si bil iskren, no isto taka i ne si lazel... |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZNAM SAMO DEKA VISTINATA PONEKOGAS ZNAE DA BOLI...ZNAE DA BIDE KAKO MALIGEN TUMOR..ZATOA PONEKOGAS E PODOBRO DA SE IZLAZE..CISTO PORADI DOLGATA I BOLNA HOMEOTERAPIJA
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |