|
Која е најисправна религија? |
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И според тебе овде е најправилното место за ти да дознаеш која е “најисправна“ религија? а што не прошеташ мачце со свештени лица да разговараш овде не го добиваш правиот одговор......а не знам и на друго место кај би го добил |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
deyan
Нов член Регистриран: 20.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska ova so ti go kazuvas
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа ајде кажи да те видам!!!!!!!!!!
|
|
|
|
deyan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne greska si jas sum pentakostalec i go iam oseteno BOG ali sakam da znam vie kako custvuvate i so mislite koja e naj ispravna religija
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а како тоа ти го имаш осетено Бог можеш да ни кажеш????
|
|
|
|
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naj ispravna religija e onaa religija koja se povikuva iskluchivo na ljubov vo koja se ljubi i ljuovta e na prvo mesto i vo koja nema mesto bilo shto drugo shto e povazhno od ljubovta zoshto ljubovta e i samiot gospod bog i istata ni ja dal da najlesno stigneme do nego,koj se orientira po ljubovta toj e vo ispravnata vera!
|
|
deyan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BOG koa kje go osetis toa ne se objasnuva toa e custvo sto zbor ne moze da go obajsni
a se slozuvam deka ljubovta treba da e na prvo mesto i BOG da go ljubi me [ovekje od samite sebe da umreme za sebe da ziveeme za BOG |
|
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naj ispravna religija e onaa religija koja se povikuva iskluchivo na ljubov vo koja se ljubi i ljuovta e na prvo mesto i vo koja nema mesto bilo shto drugo shto e povazhno od ljubovta zoshto ljubovta e i samiot gospod bog i istata ni ja dal da najlesno stigneme do nego,koj se orientira po ljubovta toj e vo ispravnata vera!
Odnosno Jehovini Svedoci. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма какви јеховини сведоци....
и нормалнооо ете ја велам така и сега и тој ке се сврти против мене и се така ке биде и темата ке се затвори а паметниов што ја отворил нема да добие „одговор„... дејан, сето тоа на сите ни е јасно само поентата не ми е јасна овде..ти не збориш за исправна вера...патем ако си го осетил Бог што поставуваш вакви прашања?: следи си го и не прашувај. |
|
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sory utka
Изменето од mikus - 21.Март.2008 во 00:25 |
|
deyan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat koa lujeto kje cuat JEHOVNI se plasat za toa sto oni se vistina SEKTA BOG vika nema ni crticka da se izbrise od mojot zbor
a JEHOVNI si napisaa svoja biblija ili ne e taka??? sa,iot znaes deka i taka i tuka nemas zbor za zal... |
|
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
deyan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BOG vika da go sirime negovoto slovo RADOSNATA VEST
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас мислам дека Јеховините сведоци се најисправната религија |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |