|
Eротска поезија на сите јазици |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
vodolija1977
Група Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me rasplamti , mo respali , mi zovre krvta ,
rasplamtev , raspaliv , zovrev, bev spremen za pobeda te stisnav se pripiv kontebe te baknav , ti ja razbusaviv kosata ti kazav bezbroj lagi , deka te sakam i ljubam deka si mi prva i sakam da sum ti prv gi pustiv racete da te galat oblekata ti ja svlekov , so jazik ti pominav vrz bradavicite , koi nabrea pa ako im stavev brojcanik ke izgeldaa kako telefon go spremiv konjanikot za taa sveta vojna na toj nabreknat riter mu navlekov oklop i go pustiv da se probie niz taa crna gista suma da ja raznese pesterata, da go probie patot da ti ja zeme nevinosta. te nabljuduvav na slabata svetlina kako se grcis i kako se nabivas, kako se stiskas i kako vozdivnuvas kako bolkata preminuva vo zadovolstvo , kako liceto ti go obsjajuva crvenilo Te lazev na kraj te sakam deka ke sme zaedno i deka si mi samo ti stana , me pregrna , me bakna , se istusiravme i potoa pak stana nautro koga pomina nokta si zamina i vek ene ti se javiv a svedostvo ostana samo malata fleka od krv na carsavot -dokazot na tvojata nevinsot a vo mene zadovolstvo sto ti bev prv da ja probode lamjata |
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ова погоре ми се допаѓа
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zene Dupem mi e ime
i stalno zuli koga jasinamog, a ja znam deka koga ke bidam cice sekogas ke ima da mu cuci na cice |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
vodolija1977
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred se prvin ke te zamolam dokolku moze da ne se persirame na ovoj forum bidejki site sme prijateli pa molam bez g-ne i g-ce , vie itn, pomini slobodnona ti a vtoro ovoj forum e napraven za da mozes da se izrazuvas slobodno bez strav, granica i limit ,slobodna misla i govor.sto tebe ti e sram da bides vulgaren ili ti e pod tvoeto nivo , sigurno koga zboruvas so devojkata ili deckoto ne vikas te molam poleka so udot ili fati me za ekstremitetot tuku go upotrebuvas izrazot **** so sloboda na govor , narodski .Na kraj site nie sme smrtnici i od tebe ne slusnav ni edna erotska pesna mesto da davas kritiki zemi i napisi pesna i probaj upotrebi narodni zargoni,slobodno izrazi ja mislata ne misli na zborovi , vpusti se vo sonot i neka toj ti stane jave |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Парчето побелен ѕид беше
можеби најважната лекција. Тоа присуство на отсутното, споменот и свесноста за неговата скриена актуелност. Влегуваше во мене и ги лоцираше сите триаголници, математички закони, хемиски формули, епрувети, пенкала, книги и шмукајќи ги ги исфрлаше надвор со јазикот. Лицето ми беше црвено ама не бев уморна. Сакав уште, секогаш уште малку. Оргазмот одеднаш не претставуваше финиш на една трка туку увертира во најубавата мелодија. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
vodolija1977
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najprvo edno goelmo dobredojde za Makijaveli. Drugar tuka mozes slobodno da pisuvas i na srpsko-hrvatski ako sakas -iako iskreno ubavo tvorish i na makedonskiot jazik.
A sega dragi moi , uste edna moja tvorba Me grizna za uvoto nezno -mi razburka strasti- me chari , se pripi do mene , nezno me baknuvase , ti go cuvstvuvav zdivot vo vratot -so raka nezno po moeto telo minuvase, mi ja raskopca kosulata so vestite prsti , cinis so poteg il dva samo, i vo toj mig ti bese siot moj svet a jas tvojot -najubav mojot cvet a jas tvojot , i sakav samo da trae i trae migi grizese bradavicite, te galev i stegav za gradite , mi se spopikuvase , me potutkuvase , jazik mi spopika vo papok,so usnite nezno me baknuvase po farmerkite so race mi pominuvase-me raskopcuvase, me svlekuvase i na slabata svetlina me nabljuduvase me obzemase -se spremase , so pogledi uzivase kako se se grcam-dodeka me obljubuvashe koga me raspaluvashe ,me nasedna i se navlekuvashe ni se isprepletea racete , ni se isprevrtea nozete jas odozdola –ti odozgora,jas odozgora ti odozdola baknezi i topli zborovi eden na drug podaruvavme telesni sokovi razmenuvavme ,se grcevme -se nabljuduvavme svrsuvavme -si udovoluvavme te sakam cvetu moj-te sakam svetu moj-pak odnovo pocnuvavme vo pocetok bese cist grev i prerasna vo ljubov.. |
|
vodolija1977
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go povikav duhot na nokta
Da te prekrie so slaba svetlina Duhot na veterot da duvne silno da ja odnese tvojata obleka da ja razbushavi i rasplete tvojata kosa duhot na dozdot da go narosi tvoeto telo duhot na prirodata krevet od treva na poljanata da ni napravi srceto –strasta da ja rasplamti racete- da te pregrnuvaat usnite da te baknuvaat prstite-da te miluvaat ocite –vo tebe da uzivaat erosot –nasite cuvstva da kulminiraat amorot- strastite da ne obzemaat bese prekrasna –vodevme ljubov |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среднощна молитваСъбличай се, полека се събличай със грацията дивна на русалка! От себе си едно след друго свличай прикритията нежни, ала малки на свойта плът свенлива, но греховна. Нима е грях тъй да те гледам, мила? Нали от този вечен грях любовен ний всички на света сме се родили? Нали от този "грях", така наречен, започва всъщност нашето начало? Ако е грях, то този грях е вечен, безсмъртен като смъртното ти тяло. И като моето, което те обича, което тръпне, чака и което... Събличай се! Полека се събличай, греха да видя и да го усетя, в копнежа му да изгоря докрая... На този свят горчив и толкоз мрачен по-сладко чудо от това не зная: жена, която се съблича в здрача...
Събличай се и ми свети със вечност. Дамjан Дамjанов, Бугариjа |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
La fantazione sex erektusPostavimo sve kako treba i na svoje mjesto, zapalimo svjetionik stida pridji mi duso grudima, skinimo odore srama gledaj me u dubine zjenica, nek nam pogledi budu utoka dvaju rijeka. U pratnji tvojih uzdaha neka se utopim... Zudno naricanje ko iskidan plac u paramparcad.. Alhemija mirisa, haoticna stihija sklad i ne sklad nasih tijela.. Zateceni u ehsumaciji sna, vodis me na vrh Olimpa i tu si uzame utisnuta, put kojim hodimo prate nas nase sjenke po zidovima, i zidovi bruse tisinu omame... Budi uzame, i dalje budi uzame... U kisi znoja obliveni, kao u ponoru bezdana u buri vjetra i lavina i u nasim pjesmama ti si mi jedina... Uz vrisku koja sjece utihlu noc u ovoj sobi jecaj jos strasnije i jace budi ubjedjena da je vrijeme stalo, i orgazam prijeti da razum potopi, ljubi me ljubi,ljubi... U rijeci znoja obliveni, kao u sunfu bez dna u buri vjetra i lavina, i u nasim pjesmama ti si mi jedina... |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prozimanje tvojim strastimaMjesecima padamou zar bozijih cari, u zanosu kisa zaliva pjescani pleksus. Oblacis navezenu dzumbetu od atlasa, cipkasta krizantema, na medjunozju vezana uzicom. U trouglu materice sjeme. U zanosu leta drzim se za apokalipsu slutnji, velicanstva vjetrova u olujnoj kusnji. Pjeva nam roj pcela pod jastukom. Bogorodica carolija bivas, nebo i svetica, pakao i raj jek i jauk, uzdah i naricanje, sreca i bol i napokon sve... Osmjesima mi dajes nova krila andjela.... U svetom zanosu uspinjanje i iznad Boga... Zvjezdano nebo objeseno o pupcanu vrpcu visi. Prijeti nam nestajanjem u bljesku utaje. Rosna linija potiljcima prozima nase rijeci. Klati se ladja nemirnih talasa divljih mora, na njoj uzdrhtali od strasti, u duh bozijeg dijeteta pretvoreni. Trazis kljuc zeljeznih vrata stida. Njime omame otvaras, svog srca okove. Na stazi naseg pocinjanja nikoga osim nas nema, obalom rasuta mjesta osame cekaju na mene u crnim ocima izraz pomame izgara me... |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |