|
Тамара, Врчак, Адријан на Евровизија? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехе,.... сепак,... ако бидеме меѓу првите,... сите заедно ќе се радуваме,... ќе ги фалиме,... а доколку бидеме меѓу последните,.... тогаш сите заедно ќе ги напаѓаме,... никако да му се погоди на човек се зезам,... од мене се најдобро,... ако ништо друго,... барем земјата нека ни ја претстават како што треба
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"dojdi do mene do mene soba mala ama ke ne sobere ,dojdi najmilaaa ovde sonce nikogas ne zaogja........" i Chili Vili vo prvite deset ama..... ama so ovija....kao prvo nema da gledam Evrovizija a kao vtoro i ne me interesira koe mesto ke bideme so niv posto znam deka nekade vo posledni....ke bideme
Изменето од $BlackDevil$ - 13.Март.2008 во 00:00 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas ne me zanimalo mestoto koe sto ke go osvoi Makedonija..toa e veke klise,site znaeme okolu koja pozicija mozeme da bideme..edinstvenoto so me zanima e da ne ne bruka nekoj tamu na scenata,pa da ni se smeat..a so Tamara,Vrcak i adrijan nema na so da ni se smeat..veruvam deka ke imaat solidno pretstavuvanje..mladi se,moderni energicni..poln pogodok(bar ne prakame misirka na scenata kako Ircite)
Изменето од Eli - 14.Март.2008 во 11:48 |
|
zlatno srcence5
Група Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo napred,najdobri se!!!Im posakuvam najnajnaj golem uspeh sto dosega ni se ima sluceno na evrovizija,pa se razbira ako tie uspeat ke bidat nasa najgolema gordost.Vazno e nie da gi podrzime za ostanatoto,KE VIDIME
|
|
tea4ever
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKO I SEKOJA GODINA STO SME 13, 14, 15 I SLICNO TAKA I OVAA
|
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iako moj favorit bese Lambe sepak ke im drzam sreka na Tamara,Adrijan i Vrcak.Samo da ne ispeat kako vecerta koga bese izborot,oti toa navistina zvucese pateticno
|
|
biser
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
трагедија, песна што после сто слушања не можеш да ја запомниш???
|
|
Mortisha
Нов член Регистриран: 28.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немате појма колку ми е мило што не влеговме у финале...
Поздрав до сите кои го делат моето мислење |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам испаднав у право
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |