|
ПРОЧКА - дали некому простивте? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas otidov kaj baba mi i i prostiv sto ja rodila zena mi a taa mi veti deka takva greska vece nema da napravi. Zamisli a zena mi otisla kaj majka mi a majka mi i rekal da ne se sekira nema da se povtori takvo djubre ne se radja povece....
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas na site im rekov da mi prostat ama ozbilno...Site me svatija kako da se zafrkavam i so smeenje mi odgovorija deka mi prostile...I i jas da im prostam..
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |