![]() |
|
Дали имате спиено со ружен партнер? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ti vo grozni se vbrojuvas?....................
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Во најгрозни.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...za da se naspiesh de, taka pokasno ke otvorish ochi da ne mu gleash suratot... ![]() Изменето од ...Well... - 29.Март.2008 во 03:22 |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() i gledam ti si go smenil suratot ![]() (avatarot) ![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ЛУГЕТО СЕ ГРОЗНИ ВО ДУШАТА НЕ ВО ЛИЦЕТО...ЛИЦЕТО МОЖЕ ДА БИДЕ СО ПОВИСОКИ ИЛИ ПОНИСКИ, ИЛИ ОТСУСТВО НА ЕСТЕТСКИ ВРЕДНОСТИ...НО ТИЕ СЕ НАДОМЕСТЛИВИ... ОДСУСТВОТО НА МОРАЛНИ ВРЕДНОСТИ ВО БЕДНАТА ДУША НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАДОМЕСТИ... РАСИПАНАТА ДУША НАЈСИЛНО СМРДИ...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
majstorce, ti sega ja kazuvas vistinskata cel na temata? znaci, dali nekoj spiel so maz ili zena sto se fizicki neodolivi a karakterno skapani?? ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja bi rekol : Dali po e**nje ste se pokajale ?
|
|
![]() |
|
![]() dosega ne ![]() Изменето од filmadzijka - 29.Март.2008 во 09:41 |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Се дешавало!!!!
Пијана работа, јеби га!!! |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja koa sum pijan povrakam, ne mi ni paga na um za seks
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ааа, па не до толку пијан!!!!! Колку за да можам да речам после- -- а бе јеби га пијан бев!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Album ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Mozam da kazam deka e tocno ova .... Mene koga me vide me otkaci .... ![]() ![]() |
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
![]() |
|
Asterix ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
sacuvaj boze
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Prvo za da imas sex so nekogo mora da te privlekuva nekako, e sega dali e toa fizicki ili duhovno toa si e individualna rabota.....bilo kako bilo, NEKAKVA privlecnost mora da ima. Sex "kolku da se sluci pa ne e bitno so koj i kakov" ne sum imala nitu pak planiram....mora da ima iskri, kaj sto ima iskri ima i ogan, a kaj sto ima ogan ima dobar sex
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |