|
Што ве пали? |
Внеси реплика | страница <1234 24> |
Автор | |
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STETA STO SO CITANJE NISTO NEMA DA NAUCIS...
TOA E KAKO TI IDE
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oti e zensko, a so drugo?...
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e bre duso "pa toj se od knjigu ne uci"
|
|
apce
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti prijatelce pak se r'ckas okolu 35
|
|
apce
|
|
maja069
Нов член Регистриран: 06.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne me razbra mace ne sakam od tuka da naucam tuku sakam samo da cujam razlicni mislenja ne si posakal i ti toa da go cues nekoi mislenja vo vrska kako da ja zapalis partnerkata ili pak nekoi da ti kaze nekoja fiks ideja i da ja isprobas nekad?Jas sum posakala i preku ovoj forum go dobivam toa!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ЏАБЕ Е СЕ,ТОА НЕ МОЖЕ ТЕОРЕТСКИ ДА СЕ ОБЈАСНИ.. МОЖЕ САМО ПРАКТИЧНО...!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се расплинуеме тука на јавен чет...... ?!?!?!? Нема гајле..... Ќе тераме.... ;) |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......mooooore samouverenost mashala...ni ja ne sum do volku siguren ti priznavam...ahahahahahaa |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako mi kaze deka samo u mene gleda
|
|
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
apce
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i ako ima nad 35...
|
|
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
apce
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ich_liebe_busen
Нов член Регистриран: 07.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ne palat golemi zenski cicki. ama nekad moze i pomali da bidat, taka cvrsticki ko praski... na site zenski do sea koa sum im gi fakala, epten im se razlikivale, ama toa ne zavisi samo do cickite tuku i do kozata na devojceto. Ama do sea sve germanski cicki sum fakala, pa ako ima nekoe zainteresirano makedonsko devojce neka pishe...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |