![]() |
|
Паркети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Автор | ||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Сакам да одам на нивна свирка
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
PredatorCE ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
Jas se izvinuvam vaka, ama za neupatenite parketi svirat preku 10 godini. Sea ako ti ne pratis takov vid na muzika OK toa si e tvoe pravo, ama ne tropaj teski gluposti tuku prvo INFORMIRAJ SE, pa potoa zboruvaj.
A i se oblozuvam deka nemas nisto drugo slusano od Parketi taka da...komentarite ti se bezvredni Изменето од PredatorCE - 29.Февруари.2008 во 20:40 |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ne mi treba da slushnam se od niv,...za da ocenam deka ne se dobri, mene barem mi e dovolno edna do dve stvari i veke znam dali mi se dopadja ili ne. Kvalitetot na muzikata nema vrska so toa kolku vreme sviri grupata,se dotogash do koga ima koj da gi slusha,ke postoi..Veruvam deka e vistina ova shto go kazuvash,....no e apsolutno nevazno za mene Ti si kaza svoe mislenje,jas svoe...nema potrba da se nategame,za vkusovite sekako nemoze da se zboruva ...bidi pozdraven/a,...PredatorCE mozebi ni ti nemozesh da ja slushash Metallica,a jas nesakam i nemozam da te ubedam da go pravish toa....... Ovde ne sme za da se navreduvame i ubeduvame,forumov e mesto za iskazuvanje na lichni mislenja,imash izbor da prifatish-ako ti odgovara,i da ne go napravish toa.....nema tuka bezvredni komentari...sechie mislenje vredi ![]() |
||
![]() |
||
PredatorCE ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
Епа за мене не вреди нечие мислење на тип што има преслушано 2 песни од некој бенд и мисли дека се знае. За запознавање со некој бенд треба убаво и критички да се исслуша нивен албум како и анализирање на текстовите и идеологијата на бендот, сфаќаш? Да ги нема тие критериуми секој бенд би бил во турбофолк категорија. И не бладај дека те терам да сфатиш нешто пошто гледам дека си ОГРАНИЧЕН со сваќата за музиката и тешко дека некогаш ќе ја сватиш идеологијата на rock'n'roll - от.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
PredatorCE....malecko...(poradi toa CE)jas ...te razbiram...no,navistina
nemozam da ti pomognam ![]() Koga jas slushav rock'n'roll ,seushte nemashe pampers peleni a tebe ti beshe prerano za nivna upotreba. Koga malku ke se potsmirish,...navrati pak tuka Изменето од mamma - 08.Март.2008 во 19:57 |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
De gustibus non est disputandum! Јас мислам дека се sh*t. (со извинение) ![]() А инаку и јас сум Rocker by the way и тоа со дебело искуство во музиката (како музичар, се разбира, и како човек кој ја следи музиката)! Изменето од james dean - 29.Февруари.2008 во 22:51 |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
Koga ke porazmislam malku poveke.....doadjam do zakluchok
hmmmmm...anakin e vo pravo.....sepak,creshoviot parket e podobar od bukoviot |
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
не знам како тоа некој може да биде воодушевен
![]() ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
da novi kreteni na kretenska televizija ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Паркети..........за никаде беа..........без врска.........
не ми се допаднаа воопшто........
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
PARKETI ke doagaat vo sabota vo shtip, ke odam
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Убаво да си поминеш ..
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |