![]() |
|
Љубовта има рок на траење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | ||
zajkoo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ама има и цвеќиња месождери,.. колку повеќе ги полеваш толку се поголеми шансите да те апнат
![]() Изменето од zajkoo - 26.Февруари.2008 во 00:23 |
||
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
||
![]() |
||
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zajkoo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
|
а бе го кинам одма... какво полевање!!! јас да полевам а некој друг да го мириса...
|
||
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
||
![]() |
||
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
|
Samo ljubov nasilno i tragicno prekinata
je vecna sekoja druga je kvarljiva roba so kratok rok na traenje |
||
![]() |
||
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
|
А за која љубов се мисли???
|
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Какви 4 години години трае љубовта, мене мојава 10 години ми го пере мозокот, и никако да престане!! Изменето од којсумјас - 26.Февруари.2008 во 17:16 |
||
![]() |
||
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
|
[/QUOTE]Какви 4 години години трае љубовта, мене мојава 10 години ми го пере мозокот, и никако да престане!![/QUOTE] ![]() ![]() |
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
dobro e koga ima sto da se pere
![]() ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Да ма лесно ти е тебе! |
||
![]() |
||
|
Ќе пере додека има што, еден ден ќе ме најде насмеан!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Од кај знаеш дека ми е лесно....... не ме плаши имам 4годишна врска ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
toçno!!i isto zavisi od goleminata na drskata.........na cveketo
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
pu pu pu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
|
Ехеееееееее, имаш то уште пред тебе!!!!! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |