|
Со двајца во иста вечер ??? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за една нова година бев во еден кафиќ , можда пред 8 години и се смував со три риби , чувството како тинејџер е супер , а повеќе се осеќаш казановски , гледано денес е едноставно смешно , мене не ме чуди денешниве деца што прават , јас можда на времето смував ама тие денес дупат по три во една вечер хахахах . како и да е , тоа е детско хранење на сопственото его . Мене лично не ме импресионира , зашто денес и не е тешко , мада и ден денес би го потхранил егото ама со две истовремено, во кревет разбира се , не за егзибиционизам , само од ќеф . Ако е јавно мислам дека е егзибиционизам ,некакво безвезно истакнување во средината .
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
браво бе друже
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еј блу , џоа јас че се прааам главниот ЈЕБО
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ја не знам шо се вадиш овде добро знаеме и ја и ти кој фраер си во ПП
|
|||
|
|||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ма јас сум само обичен човек блу |
|||
|
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а знаеш дека некои девојки не можат да живеат без повеќе мажи во нивниот живо а има девојчиња кои можат со еден аам само со еден , прашање на карактер е тоа
|
|||
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знам дека си обичен затоа и те поштуем
се гледаме многу брзо
|
|||
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еј навистина незнам како им успева само на некои луѓе. Не располагам со таков талент , дака да не знам што да искоментирам на темава
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...... ...ali ipak dva e povishe od edno...ma sho znam...vishe...puknav pa... |
|||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас имам другарка која повеке пати го направила тоа но мене ич не ми се свиѓа
не ни сакам да замислам некој тоа мене да ми го прави стварно тоа не е во ред според мене |
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
U temata " Dali bi sakale da imate seks so clenot nad vas ? "
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Повеќе настрани одошто јаки. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |