![]() |
|
Што би сториле кога... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | ||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ЕДЕН ЧОВЕК БИЛ БОЛЕН ОД РАК. МУ РЕКЛЕ ЌЕ ЖИВЕЕ ГОДИНА ДО ДВЕ. СИ НАПРАВИЛ ГРОБ, СПОМЕНИК, СИ НАПИШАЛ ЕПИТАФ...
ВО МЕЃУВРЕМЕ УМРЕЛ БРАТМУ. СНААМУ НЕ БИЛА ПРИ ПАРИ ЗА ДА НАНАПРАВИ СПОМЕНИК, ПА ГО ЗАМОЛИЛА ДА ИМ ГО ОТСТАПИ ГРОБОТ. БОЛНИОТ И ОСУДЕНИОТ ОД ДОКТОРИТЕ НА КРАТОК ЖИВОТ ПРИФАТИЛ. ПО НЕКОЕ ВРЕМЕ УМРЕЛА СОПРУГАТА НЕГОВА. ПА УМРЕЛА И МАЈКА МУ. ПО МАЈКАТА И СНААТА, ЖЕНАТА ОД БРАТОТ. А ГОДИНИТЕ МИНУВАЛЕ. ПОМИНАЛЕ ДВАНАЕСЕТ - ТРИНАЕСЕТ ГОДИНИ ДОДЕКА СЕ ИСПОЛНИЛО ПРОРОШТВОТО НА ДОКТОРИТЕ. ЖУТ ЖУТУЈЕ, ЦРВЕНИ ПУТУЈЕ |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
na moja bliska rodnina i rekoa 6 meseci... najmnogu godina.... site ne potrese toa, a taa , ziva e i zdrava, se izbori so bolesta, ja omazi kerkata, go ozeni sinot, denes cuva vnuci....
nikoj ne znae sto ne ceka utre , a kamoli da ti rece deka ti ostanale uste godina - dve |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Od kade da znaeme deka ne i navistina taka ? Sto znaci nisto ne bi menuval |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Da doznaam taka,vo toj period od 2 godini bi go ziveela zivotot najubavo so mozam..bi napravila se,so do sea ne sum napravila..ednostavno ke uzivam vo zivotot sto mi preostanuva i ke tezneam da iam samo pozitivni momenti..
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ke oteram se u PM
|
||
![]() |
||
Itilija-Lucina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
|
Prvo bi batalila se ovde, a posle bi otisla vo Japonija i Holandija i Indija-barem nesto ubavo da vidam!
|
||
![]() |
||
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
|
Па тука веке нема што да се мења и што да се мисли се е смислено година две и крај. |
||
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Ne bi rabotela so ova tempo toa kako prvo ,a posle bi se posvetila poveke na tie sto gi sakam, bi crtala poveke,bi setala ,citala ,valjda ke stasam da go zavrsam zapocnatoto.
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
pravi go toa sega, ne chekaj ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ke onodam se sto stignam i nema da go vadam kako sea so praam, pola saat porano
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
МУДРО! ![]() |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
|
Надежта последна умира...две години е доста време, за тоа време може и лек да се најде...а и да не се најде - ќе се радувам на успехот на своите деца,нивното здравје и среќа ќе ме исполнува.А ако сум финансиски моќен, би прошетал на некои места што одсекогаш сум сакал да ги видам. И ...би препишал нешто од збунетиот.
|
||
![]() |
||
|
Ke lazam, ke kradam, ke spijam po tavani i voski ke imam
|
||
![]() |
||
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |