|
Не за Democratic Republic of Macedonia |
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Автор | |
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а зошто ние дискутираме по прашањево? Голема грешка е што воопшто Македонија прифати да преговара за името. Со тоа даде до знаење дека под некои услови дури и би прифатиле да го смениме името. Ма какво е тоа преговарање ако стоиш на своето мислење. Па преговарање значи дека си согласен да направиш некоја отстапка. Така да Македонија си ја оцрни иднината кога седна на иста маса со Грците. А сега дали ќе се викаме Конго 2 или Мачнадонија тоа е веќе сеедно. Грците одамна победија во оваа војна. Победија кога не седнаа на преговори. Одете сега и камшикувајте ги сите наши кретени политичари!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam komentari ... pobedi ... sekoja cest |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se izvinuvam sto i na mig se posomnevav vo tvoite razmisluvanja ... prosti
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа ти е дело на сдсм-овското „мудро„ водење на државата...одтогаш и засекојпат е тоа направено..и само сега ги гледаме „резултати„ од таа голема глупост..на тој кој самоволно и без да праша некој поумен од него во државата...занавек ја упропасти..а притоа сите молчат... Наместо да го казнат за тоа анти македонско дело..јас би рекол и предавство... Ама ови е наши тутурутки ..секојпат во консултација со цемтралата во Београд ..ништо не занеја дека никојпат не се отвара тема..за сопственото име...и дека само ние сме исклучок од сите други нормални држави..независно на кој степен на развојот се наоѓаат. |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
whatever ако не смениме име ке дадаш шпоновите референдум и ке ни ја земат западна Мк поточно ке бидеме голема Албанија. ако сме малце попаметни нема да прифатиме никакви референдуми и нема да го менуваме името а ако шпоновите нешто се занасаат војна и кој остане жив остане....веке преку глава ми е и од име и од држава да ви кажам право...ја во ова срање не би раѓала деца се дур не се среди се.
Изменето од blueprayer - 15.Февруари.2008 во 16:25 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti na stari godini li planiras da radjas
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па може ни тогаш
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edno od mnogute nasi , Makedonski prokletstva , ako ne i najgolemoto
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto se ? ne e ubavo taka da razmisluvas i zbruvas
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако сакат да раѓам нека се вика како што се вика државава (ко некому да му е гајле дали ја ке родам или не )
|
|
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And Ladies and Gentlemen....the NATO alliance have found a solution...They have decided to change our name..into this
(If you ask me, this name associates me on GDR=German Democratic Republic, who was a member of the former Eastern block) I present to you The New Demo(N)cratic Comunjar Republic of Macedonia Изменето од Vladimir88 - 16.Февруари.2008 во 13:52 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako i da se vika drzavata , nie znaeme kako se VIKAME i koi sme
|
|
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |