|
ГИШ |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | ||
virus
Нов член Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гиш е супер Тој не се прави паметен, туку стварно Е ПАМЕТЕН |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aha, samo sto togas bev pomala i mi bese malku strav od nego pa mi se poznava na lice |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗОШТО МА, ГИШ НЕ Е СТРАШЕН. И СНЕШКА СЕ СЛИКАШЕ СО НЕГО.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море за деца богами е страшен! Со косата и тоа зулуфите, а и стилот на облекувањето - со елечињата, у Џим Морисон фазон, или нешто слично (замрзнат у времето)! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 11:24 |
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobar e Gis,so samata pojava
od nego zraci inteligencija. Za onie koi ne citaat mnogu i ne e bas razbirliv A za glasot nema sto da se zbori se e kazano |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
james dean... како си задоволен ??? коментарите за Гиш не се како што очекуваше...сите се позитивни... на општо задоволство... |
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам: Си имаме златен јазик. За секој странски термин си има соодветен МАКЕДОНСКИ збор! Ако сакаме да оставиме впечаток кај другиte луѓе дека сме паметни и начитани, тоа можеме да го направиме и со сопствениот јазик! Мислам дека со тие "ингеренции", "круцијалности", "малициозности" и слични "флоскули" , сакајќи да се направиме "пондерабилни", само си го "деградираме" јазикот! Се надевам дека сега ќе бидам сватен зошто го отворив "thread-ов" за ГИШ ! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 11:24 |
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А од каде знаеш што очекував? Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 11:25 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да ти кажам ...дека се согласувам со тебе... си имаме и златен јазик...и златна земја... сега видов... Изменето од blashka - 14.Февруари.2008 во 12:08 |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lichno-ne mi se dopadja,i sekogash
imam izbor na ushte 60 kanali kabelska televizija me nervira tokmu poradi toa shto saka da dokaze kolku e toj nachitan,pa pameten,pa ima bogat rechnik...... no kako rekov koga ima koj da go gleda... |
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е токму тоа е тоа што сакам да го кажам. Лично, многу повеќе ги ценам поскромните луѓе! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 11:35 |
||
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
skromnosta kaj Gis e minato svrseno vreme , fakt e deka zivee vo svetot na seesetite i deka go sporeduvaat so Jim Morrison , Jimmi Hendrix i ostala kompanija od toa vreme , sto mislam deka mu prilega i odlicno go zivee toa vreme denseka sto e retkost . Gis e specificen na mnogu nacini , nekoi od niv mi se dopagjaat nekoi ne ..... ( setanjeto so dzoint po ulica na primer ne mi se dopagja , zasto nekolku nedeli pred da izleze taa skika imas emisija so Gis kaj deca vo osnovno skolo kade sto zbori za stetnoto vlijanie na drogata ) znaci za glasot i komponiranjeto ne pravime muabet .... toa mu lezi na covekot i mnogu mi se dopagja no ........ |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гиш може да го наречеш се само човек не , немој брате мили зборот феномен , користи термин као феминем , оти типот едноставно личи на страшило за на сред поле , сакав да му дадам понуда да работи кај мене на лозје за да ги брка чавките , нејсе се некако бев скептик дека ке ми ја одбие понудата . политизиран пејач од ВМрО , кој едноставно нели не разбира дека на уметниците не им е местото во политиката , тоа као прво , втора работа е тоа што игот џамбазов го вика елка , демек као теткица нешто а бе ко му ебе матер
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hektore,...mi se dopadja tvoeto deneshno raspolozenie.....go for
|
||
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |