|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика | страница <1234 25> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ееее...за Драган...ќе зборуваме кога diogen ке отвори тема за него... |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pishuvav,pishuvav...i na kraj go izbrishav postot.
Voopshto nevredno za bilo kakov komentar. Inaku ne sum gledala nitu edna emisija so dotichnata voopshto ne gledam takvi emisii od nasha produkcija |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo prasuvam vo kakva vrska se so Lila, epten se isti be brat, a ako podobro se razmislis i Latas ne emnogu razlicen ,samo so on za razlika od ovie dvajca ima procitano 2-3 knigi, a i igra vo druga liga. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај сега Латас е посебна приказна...за него има тема на едно друго место... п.с. ќе не караат забегуваме од темава...брат.. Изменето од blashka - 12.Февруари.2008 во 13:12 |
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене Лила баш ми се свиѓа интересна е и пријатна
но некако емисијава не и е баш како што треба Според мене таа некако потрошена е многу години постојано е во етерот па затоа веќе и идеите и секнале |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дури немаме професионални критичари во државата, секакви дебили ќе ни се мотаат по телевизиските програми... за овие 18 години независност немам видено ни една негативна критика за било што.
|
||
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
||
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taa pregorenata kikirika neka se ukine od eter pod itno zaedno so drugar i boki
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KOGA JA NACEKAV SLUCAJNO-AJ DA VIDAM KOJA NOVA GLUPOST JA SMISLILA.... OD SRAM OD GLUPOSTITE STO GI GLEDAV MI IDESE DA SE POKRIJAM SO KEBE PREKU GLAVA IDNI NOVINARI-ETE VI PRIMER KAKO EDEN NOVINAR NETREBA DA RABOTI
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ЛИЛА Е ПРЕКРАСНА ЛИЧНОСТ!!!ПРОТОТИП НА ЖЕНА КОЈА ЗНАЕ ДА СЕ СПРАВИ СО ВИСТИНАТА..!!!...БРАВО!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Emisijata na Lila,ako uopste moze a se narece emisija mi nalikuva sekogas na domasna sobiranka,kade nikoj ocigledno ne oseka deka e pred kamera i deka go glea i slusa celata makedonska javnost..emisija bez koncept,cel itn..neam veke zborovi..se e kazano
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми се допаѓа...воопшто
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лила како личност ми се допаѓа,девојката... упс... жената... упс...девојката... ма што и да е...воопшто не изгледа лошо пред камерите се до моментот кога треба да отвори уста.Гледав само една емисија кога гости и’ беа другар и’ Боки и Дејан Недев и признавам дека не се изненадив од мизерноста(незнам зошто така ) Сепак ја догледав до крај-ДЕЈАНЕ;ТЕ ОБОЖАВАМ!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....МА ДЕВОЈКАТА Е ТОП!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lila Debila e stvarno ko top..potocno topovsko gjule...samo nema koj da ja katapultira LILA DEBILA...so ubedlivo NAJDEBILNATA show emisija vo ISTORIJATA NA TELEVIZIJATA
|
||
Внеси реплика | страница <1234 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |