|
Интуиција |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интуицијата до сега не ме изневерила, напротив, многу често ми помага во донесувањето некои одлуки...
Си имам едно семафорче во главата (или во срцето, не знам точно каде е сместено), кое секогаш си го почитувам и пазам да не преминувам улица кога ми свети црвено...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odlicno barem toj funkcionira bezprekorno
cetito milo Изменето од anakin - 26.Јуни.2008 во 00:16 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ona tivko glasce sto ti vika: - Nemoj da zbesnuvas .
A nagonot na siot glas se dere : - MA SO MU EBES MATER, SKRSI NESTO SKAPO ! |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
intuicija e koga od 100 zabi ke ja prepoznaes tokmu onaa sto posle baknezot nema da ostane istata
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga nekoj ti se umilkuva,ljubezen e i site ti vikaat kolku e dobar covek,a intuicijata ti kazuva deka site se lazat.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
intuicija bi trebalo sekoja osoba da ima, i sugurna sum deka sekoj e ima!
Samo prasanje e dali "rabotit" kako sto treba...
Mene mojata intucija skoro nikogas ne me laze ili izneveruva... zatoa i sekogas slusam taa sto mi kazuva... ne razmisluvam i i veruvam
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Негувајте си ја интуицијата ,таа е дел од вас. Верувајте во неа . Не се сомневајте во неа , во себе . Слушајте си го гласот во вас . Од ден на ден се подобар пријател ке ви биде .
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувам во својата интуиција... Досега ме нема изневерено и секогаш се водам по неа.... Има нешто во интуицијата, нешто што ја предизвикува.... тоа не е предвидување a priori.... туку нешто повеќе од тоа ... Изменето од james dean - 07.Февруари.2010 во 20:50 |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
intuicijata mi kazuva deka ke ima promeni |
|
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvam vo svojata intuicija.
|
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvam
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mojava kako me zaeba ,prvpat dosega ....ama...saglam!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
внатрешно чувство кое обично не лаже... но не секоj го има.
яс лично имам добра интуиция- не ми треба много много размислуване и анилизи за да предвиам идни собитиjа. Изменето од pagane - 19.Август.2008 во 15:29 |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Intuicijata i chustvata se refleksija na svesta i taa taka komunicira so umot kako procesor na nasheto materijalno bitie.
A nie (nashiot centar, nasheto sebstvo, onoj del koj ni e daren od Kreatorot i e neomegjan so prostor i vreme) sme svest, dodeka teloto so umot i negoviot nus-produkt Egoto se samo privremen materijalen dom koj ima odreden rok na traenje. Изменето од Messenger - 19.Август.2008 во 19:39 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |