|
Кои актери... |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve....jas........selma hayek...........
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf dobro e svetot e spasen...phew.jas skoro nikogo ne obozavam...ne sum mnogu po filmovite
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja po tocno ja mislev taa scena vo fromdusktilldawn...koga igrase na masata.................
ZMIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA leleeeeeeee......vosduh................ |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site dobro ja znaeme taa scene ave i jas sto sum zensko se "zaljubiv" vo neze. Inaku kako glumci mi se dopagaat:John Travolta,Nicolas Cage,Ben Stiller,Robert De Niro,Owen Wilson....i da ne gi zaboravam Jackie Chan i Jet Li. |
|
Dark Angel
Сениор Регистриран: 15.Август.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ал Пачино
Робърт ДеНиро Мел Гибсън |
|
Не всички мъже са досадни, някои са мъртви...
Любовта е една и съща.Само мъжете се сменят. |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od postarite mi se dopagja kako izgleda Majkl Daglas.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Dark Angel
Сениор Регистриран: 15.Август.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да него го пропуснах
|
|
Не всички мъже са досадни, някои са мъртви...
Любовта е една и съща.Само мъжете се сменят. |
|
veda
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mala sum ama Robert Redford mi e neznam,srcka a osobeno vo Nepristoen predlog bas mi e taka zavodliv
|
|
beatrice
Сениор Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 746 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da!!! .. Jas ... go poshtuem mnogu Kevin Spacey P.S. Nice choice za potpis |
|
life is not a dress rehearsal
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bred Pit, Tom Krus, Silvester Stalone, Mel Gibson, Jhon Travolta...
|
|
zammboni
Нов член Регистриран: 29.Септември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
al pachino,covekot si e prosto roden za gluma,
|
|
mandy
Група Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Peter O'Toole; Richard Harris; Gary Oldman; Richard Dreyfuss; Tim Roth; Benicio Del Toro; Michael Madsen; Michael Parks; Robert De Niro; Dustin Hoffman; Jeff Goldblum; Vince Vaughn; Vincent D'Onofrio… и уште многу други, овие сега ми текнаа. Инаку оваа група е на актери кои сакам да ги гледам во било каков да е филм, жарнот не е битен кога они можат да си ја завршат работата најперфектно. |
|
First Rule, I Rule
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od akterite Bred Pitt e zakon posle Jim Carry
|
|
|
|
bazo
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 14.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gene Hackman, Nicolas Cage, Robert de Niro, Sean Connery, Bruce Willis...A vie obozuvajte gi tie drugite, sto se samo ubavi...ednas zasekogas, Ubavina e minliva rabota. Ne velam deka Joney Deep ne go biva, no ima i nekoi drugi luge sto se pred niv i toa so svetlosni godini nanapred, pa zatoa koga gledate film, glejte malku so drugi oci ! |
|
Life isnt about waiting for the storm to pass... I'ts about dancing in the rain.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |