|
Што ви е најслатко кога сте заљубени??? |
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Автор | |
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првите бакнежи, т.е моментите додека се решиме на прв бакнеж (она нечкање наваму натаму, зборување меѓу редови, ова-она)
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
исто..... интересно нема што........ |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама ако ептен се одолговлечи веке станува досадно а јас станувам се понетрпелив...
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... .... |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ме држи во прегратка и ме гали по коса... стварно нема ништо попријатно на цел свет, од тоа да сум во неговата прегратка...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene iestoo sto znam iscekuvanejto za da se vidam pak , sledniot sostanok , spremanjeto kako da izgledam poubavo... ak ke se setam pa ke pisam |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Aj lapni go, malku, aj.
- A be ne sum takva. - Znaci ne me sakas. - Dobro, aj, ama da znaes deka samo zaradi tebe go pravam ova...blbgl..lap..srk... ...ih, da ne puknes, ti si prf so me ubedil vaka...cuuuuc...( i koga ke naprai tegnenje ke te izvai od sarki, a toa od so ne znae, prv pat i e ) Изменето од zbunet - 08.Февруари.2008 во 15:08 |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро мислам дека темава е за посериозни ствари.... |
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашо вака забегувате!!!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НЕ ГО БРАНАМ ..АМА ТАКА Е.!!!.....има еднасцена од еден филм"...leleelee,al me je sramota..."!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto site oruzja padjaat ... osven edno ... i cel odbranben mehanizam momentalno go snemuva ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baknezot mi e najsladok
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nina, ne si mala za baknezhi?
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ништо, тогаш не ми се јаде воопшто
|
|
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |