|
Кога изгледот е пренападен? |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | ||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i tetovaza
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako i da e po ulicive zenskive i zenive se poveke se rasflaat so napadna ubavina...ja vise ne mozam da izdrzam i ke odam u manastir, preku glava mi e od " Gledaj, ama ne pipaj " , a ne me biva da fatam zenska...glup sum si...
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пренападно е... „зачадена“ шминка на очи во комбинација со црвен кармин, разголен топ и кратка сукња, мрежести некои си хулахопки и маичка со деколте до стомак... и многу вакви комбинации... ама за мене, секој според свој вкус сепак
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...КОГА НА "ЦРНИТЕ" ПАНТАЛОНИ ЌЕ ГО ОТВОРАМ "ШЛИЦОТ"..A ОДОЗДОЛА СЕ ГЛЕДААТ "БЕЛИ" ГАЌИ...ПРИТОА,ПРИ ОДЕЊЕ РАЦЕТЕ ГИ ДРЖАМ ОБАВЕЗНО ВО ЏЕБ....!!НЕМА "ЦУРА" ШТО ЌЕ МЕ СРЕТНЕ, А ДА НЕ МЕ ЗАБЕЛЕЖИ..!!!..ОВАА ФИНТА ЈА КОРИСТАМ НАЈЧЕСТО КОГА ОДАМ ВО СКОПИЕТО..И СЕ ШЕТАМ ПО ТОА.... ул.МАКЕДОНИЈА......
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што тетоважа???? тетоважата ако ја сметаш за моден детаљ .... си грешка друже |
||
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Corapi vo kombinacija so sandali,crven karmin so zuta senka..i violetova ili portokalova kosa na postari zeni..pogolem kic zdravje
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нАПАДНИОТ ИЗГЛЕД ГО ЗГОЛЕМУВА БРОЈОТ НА СЕКСУАЛНИТЕ МАНИЈАЦИ.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislis na prerazgoleni devojki?
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пренападен изглед...
Па за мене тоа е некако секогаш теткица која мисли дека уште е млада, па ставила нападен кармин кој се разлеал низ брчките околу устата...и тоа и е малку па и моливче нападно околу очи ставила а тоа се собрало во пукотините што ги носат годините, невкусно е. На младоста некако се и прилега, ама некои пак-претеруваат, на пример истовремено носење нападен каиш, нападна бижутерија, огромна ташна, нападна шминка-просто да незнаеш што е понападно. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јАС НЕ МИСЛАМ НА НИВ, ТУКУ ТИЕ НА КОИ ИМ ГИ БОДАТ ОЧИТЕ. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тетоважата не е ништо освен "fashion statement". Некој ќе рече дека е стил на живеење, но пак се сведува на претходното. За мене е многу површно и вулгарно. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne smeam da iskocam na ulica, odma mi se . . .
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кај младиве...се ми се допаѓа...се им стои убаво...
кај постариве...се случуваат мали глупости... сакајќи да се
подмладат ...по малку претеруваат...на работа колешки..влезени
во шеесетите...носат тесни панталони и маици со голо меше...
и наместо нешто убаво..се зирка како виси кожа... или
кратки сукни...а нозете им се како географска карта...
ете и мене нешто не ми се допаѓа...
|
||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |