|
Прашање до атеистите |
Внеси реплика | страница <1234 24> |
Автор | ||
postariot brat
Сениор Регистриран: 20.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Postoenjeto na Ateizam e blagodat na onie koi ziveat vo Hristijansko opkruzuvanje, zosto nasle na trpenieto na Hristijanite i nivnata ljubov i pokraj se, vo muslimanskiot svet nema mnogu ateisti ili barem ne javno deklarirani, zatoa sto tamu im se zakanuva smrt, a koga smrtta cuka na vrata site pocnuvaat da se molat Pomagaj Gospodi.
Si bil ednas eden direktor onaka komunisticki od osumdesettite i cel zivot samo hulel na Boga, arno ama eden den koga se potpiral na ogradata od balkonot na negovata kancelarija na najgorniot kat taa se odpustila i ovoj koga pocnal da pagja petnaesetina kata siot vo panika kako i sekoj drug samo izustil aman Gospodi prostimi i ke se smenam ke veruvam i ke gi stitam onie koi ne veruvaat, i za cudo Bog se smiluval i bas vo toj moment pominal eden otvoren kamion poln so gjubre i ovoj nekako se spasil neizgreban, i samo sto se svestil sto treba se da pravi vo idnina si pomislil-Eh sto ti e mala kriza vo zivotot i odma da se jadelo lajna. |
||
Od iskona, do denes, a i vo vecnosta sekogas so nas e postariot brat Hristos, zosto se smiluva na nas i ni dade sansa da poveruvame, i da se nareceme ceda bozji.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahhahha
odlicno e ova no nestvarno |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
postariot brat
Сениор Регистриран: 20.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa sekako vic e, ama sekoj pa i Ateistite se molat samokoga ke se najdat vo zivotna opasnost, iako ima i takvi koi tvrdat deka ne veruvaat a koga cekaat uste edna utakmica za da podignat nekoj dinar vo kladilnica potajno se molat za koga ne ke im padni nagrada da konstatiraat deka Bog ne postoi, samo zatoa sto ete ne bil na nivna strana i dozvolil da im propadnat vlozenite pari i gordosta kako predskazuvaci na fudbalski rezultati.
Изменето од postariot brat - 31.Јануари.2008 во 19:30 |
||
Od iskona, do denes, a i vo vecnosta sekogas so nas e postariot brat Hristos, zosto se smiluva na nas i ni dade sansa da poveruvame, i da se nareceme ceda bozji.
|
||
Fantastic Lady
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Atheisti,,,me razocaravte,,mislev deka dokolku go negirate Gospod,,,znaete zosto,,,
Изменето од Fantastic Lady - 31.Јануари.2008 во 20:02 |
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto?ke se obidam da ti pojasnam..........koj dokazal deka postoi?
sto napravil? kade e?.......
se sto e na zemjava se dolzi na naukata,a ne na postoenje na nekoe bozestvo......
kako moze da veruvas vo nekoj koj "go nema nikade"......
znaci,veruvas vo toa sto go gledas.......
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo vo toa sto go gledas veruvas,i vo nisto povece? |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekogas samo ja cuvstvuvas negativnata energija koja ja gledas ili ne ja gledas,znaci ne sekogas veruvas vo ona sto go gledas,ZA ZALLLLLLLLLL
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti veruvas i vo toa sto ne go gledas ili nesto sto nikoj ne go videl,a tvrdi deka postoi?
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne brzaj,prvo odgovori na moeto prasanje,pa posle postavuvaj potprasanja!
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
efendija se sto postoi e dokazlivo dosta so trik prasanja postavi gi mene odgovor e da ajde kazuj da se smeeme |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So tebe vece se skinav od smeenje,i ednas ti rekov deka povece ne misi interesen.....sega baram druga zrtva. |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
baras zrtvi koi kje mislat kolku si luciden???
samo za tebe: luciden nema vrska so lucifer da ti pojasnam da nezgresis i nezamenis zborce so sejtana Изменето од anakin - 31.Јануари.2008 во 21:55 |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....ne zafrkavaj Anakine....
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaev deka nemas veze
odi citaj lexikoni a ne tuku koranot mi go driblas sekoj sat |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |