![]() |
|
Приоритети |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da fatam zenska
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Прави приоритетна листа на планови и дејствува според нивната важност. Кои се твоите три приОритети за 2008 година,
ФАКУЛТЕТОТ- СЕМЕЈСТВОТО ЉУБОВТА а кои три планираш да ги реализираш на подолга патека.[/QUOTE] ДЕЦА СОПРУГ РАБОТА ![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
![]() Да не ми проаѓа времево како експресен воз. Да имам време да почувствувам дека живеам. Да го живеам животот, а не тој мене. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sekojdnevno mi se menuvaat prioritetite,kojznae koj ke mi bide do krajot na godinava
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Sekogas na prvo mesto prioritet mi e zdravjeto..a posle uste mn.drugi raboti..bez zdravje ne mozam da postignam nisto..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Daftie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() Регистриран: 16.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
За 2008 планирав нова гитара, но заебав...
Други приоритети немам оваа година, а гитарата ја оставам за 2009. |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ако се бараат приоритеит за конкретнава година, тогаш некако вака:
1.Децата и фамилијата (и во секоја наредна година)...
2.Да се рашириме малку (нешто тесно ни стана дома)...
3.Да одам на едно место кај што одамна не сум била...
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Дедо Боже нека решава за мене, а он знае дека ако препушти на мене, ке напраам некоја беља
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Da se ishisham pred da mi padne kosata sama.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
da pravam sve sto mi e fino ,
pa makar popila i gorko kapucino ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Prioritetot sekogash go ima moeto semejstvo,pa rabotata...znam da si otidam na rabota i von rabotno vreme,pa sekako moite vistinski prijateli...za niv sekogash imam vreme.
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
1. Најблиските 2. Рационално размислување и со бистра глава 3. Трпение |
|
![]() |
|
Немам ништо приоритетно, само пробисветно
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |