|
Свекрви |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...slushaj kerko-seti se snao...heheheheeeee
...mamichke mila sto si mi go rodila... Изменето од ...Well... - 22.Декември.2007 во 02:57 |
||
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam edna anegdota da vi kazam na ovaa tema:)
si bile svekrva i snaa.prviot den koga snaata dosla vo kukata svekrvata ja sednala da razgovaat i i rekla: slusaj snajke jas imam edna maana...ko ke stanam nasabajle moram da ispijam edno rakiice,pa kafence,pa posle uste edno rakiice pa uste edno kafence...i ako mi e kitkata na levata strana togas vo red,a ako mi e na desnata togas begaj podaleku! snaava ja islusala i i rekla,dobro svekrvo sega jas da ti ja kazam mojata maana..jas ko ke stanam nasabajle pijam edno rakice,posle uste edno,pa uste edno,pa 2 dupli...i ic nema da me boli na koja str tebe ke ti bidi kitkata!!! poucna e nema so |
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sramota...cccccc...pa uste se smejat breeeeeeeee...
...imashe ushte edna de... ...kao otishla svekrvata na gosti kaj snaata i edvaj se kandisala snaata da stai kafe...pa bashka i go napraila kafeto onaka po nejzino i koa probala svekrvata(poshto ne piela kafe so sheker) i zamerila i i kazala na snaata deka prvo od kultura opshta trebala da ja prasha kakvo kafe pie...a ovaa pa i odgovorila... ...ja, majku mu...pa ne e gezvevo moe so pregradi be svekrivo... ...leleeeeeeeeeeeeeee propast ziva se snaive... |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имајки во обзир дека свекрвата не е мајка треба да се поштува онолку колку заслужува.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...majka e bre, kako ne e, ama na momakot, sto ti e na tebe, leleleee zar i ti sine brute... |
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ste slusnale li za maz-svekrva? Bog da cuva od takvi!
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...dobra fantazija imash, hahahahaaa, ali na zalost mashki rod od svekrva ne postoi, postoi svekor, takozvani muz na majkata svekrva iliti Tato... Изменето од ...Well... - 02.Јануари.2008 во 04:23 |
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zenata go rodila i vospitala coekot vo mojot zivot to samo po sebe zasluzva respekt.
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno taka, ama ako vospituvanjeto ne i odelo od raka i ne go dovospitala sinot, togas sto? |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E,togash e problem...ke imash dvajca za -prevospituvanje
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ili prevospituvanje ili ke si najdes nekoj vospitan |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zenata sekogash nastojuva da go promeni mazot, i na kraj se menuva samata taa... ...ali toa i ne e predmet na temata, predmet na temata e za svekrvite i opshto okolu niv, poshto u situacijava ima dve zeni, ednata e taa sto bila onadena pa rodila i drugata sto doprva ke treba da raga... ...sto mislite okolu toa, i dal zasluzuvaat da gi vikate mamo, barem dok oni ne vi kazat deka nemora da gi vikate, se raboti za elementarna kultura i pochituvanje kon postarite, poshto i vie ke bidete majki i svekrvi eden den vi posakuvam od se srce curi, e sea vikaat deka koa sme povozrasni sme pomudri a pomudriot popushta sekogash ama ne nervno sekako... |
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pochit e da ja vikash mamo , ama samo ako to go mislish. Ako ja sakas i cenish kako osoba i kako majka na coekot so koj delish zivot togas a ne da ja vikas mamo niz zabi , i zmijo koga ke svrti grb, poso mrazam licemerie ...
Ko ke zavrshi denot , mesecot , familijata e sve sto imame , trebit da se pazit i cenit taa , na idni deca mu e potrebna babinska ljubov i custvo na zdravo semejtvo taka da ke gledam se da pravam da sme familjarno i srdacno povrzani... |
||
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |