|
Како знаете дека сте заљубени? |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...uuuf...bestraga...taka i Shime pokojni...pa bog da go prosti otide...(pu-pu skraja da e)... ...e da..."kad se chovek zaljubi, na oba oka ochoravi i prijatelje zaboravi... ...sinoch sam sinosh sam pola kafane popio... ...zbog tebe...zbog tebe... ... nisam ni oka sklopiooooooofleleleeee"...tra-la-la... |
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Custvuvam nenormalna potreba za cokolada.........
|
||
Aquamarine
Нов член Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Brigite,
jas koga sum zaljubena, jas sum taa sto im se kacuva na glava na lugjeto! A za topotot na srceto, ah... sega osekjam deka mi se rastropotuva.Pusta ljubov be! |
||
mirkec
Нов член Регистриран: 23.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Почнуваат да треперат пеперутките во стомакот. |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga ke me izvestat drugarkite deka so saati me povikuvale po ime a jas sum si fantazirala, fantazirala...
Koga sekade go gledam negovoto lice i edvaj cekam da se pojavi pozadi agolot. I gi pisuvam nasite inicijali vo srce kade stignam... |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KOGA SUM TOTALNO NEZAINTERESIRANA ZA SE OKOLU MENE I SE MI E SUPER |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што биднало со Шиме, Бог да го прости, ме извади од памет, дај кажи нешто ме замисли, белки поука да извлече оваа луда глава што за љубов се дава?
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam .. Vcera mislev sum zaljubena, denes mislam deka sum vo zabluda, a utre kojznae sto ke bide?!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
menzis?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E stvarno me iznasmea so samo eden zbor. Daj Boze da e do toa i da e tolku ednostavno se.. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekogas eden zbor vredi kolku celiot tom na FROMM
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...chokoladata e afrodizijak...pazi da ne preterashhhhhhhhhh... |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОД ТАА ЗА ГОТВЕЊЕ, НЕМААТ ГАЈЛЕ...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Xicor
Нов член Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam peperutki u stomakot
ne ucam slusam baladi Koga ke ja vidam po sto pati ja guskam KOga ke me gusne ona se prepotuvam i taka :D |
||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |