|
Kако знаеш дека некого сакаш? |
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Автор | ||
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја убил својата девојка, па потоа сам си го одзел животот. Според првичните податоци ова е резултатот од грозоморниот чин кој вечерва околу 18 часот се случи на улицата „11 октомври“ кај зградата Табана во Прилеп.
Според првите сознанија, на паркингот пред зградата имало расправија помеѓу 26 годишниот Ацо Стојанов, од Ново Село, струмичко, полицаец вработен во полициската станица во село Тополчани и неговата 16 годишна девојка, Македонка Вељаноска, од село Ерековци, ученичка во медицинското училиште во Прилеп. Во расправијата Ацо извадил пиштол, ја убил девојката, па потоа си пукал во главата. Кавгата помеѓу нив се обидела да ја спречи Стојна Христоска, инструктор во медицинското училиште, која случајно се нашла на лице место. Таа најверојатно била препознаена од убиената Вељаноска, која почнала од неа да бара помош да ја одбрани од Стојанов. Во пукањето Христоска била погодена во раката. Таа веднаш потоа заминала да го пријави случајот во итната медицинска помош која се наоѓа само на неколку метри од местото на настанот. Македонка била почината на лице место, додека Стојанов давал мали знаци на живот и бил префрлен во прилепската болница но, починал на пат до таму. Лекарите само ја констатирале неговата смрт. Е ОВА Е ЉУБОВ. Какви болесници постојат тоа е страшно. |
||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ej vcera slusav na vesti nokta..Covek da ne poveruva..denes sekoj pacient moze da bide cajkan i da nosi pistol...a uste postrasno pa..porano bil clen na "elitnata edinica"-lavovite...bas me interesira koj kriterium treba da go ispolni nekoj za da stane "Lav"?
|
||
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да не навлегуваме во СФ теми
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka reagiraat tikvari sto nikogas zenska nemale i ne gi biva da fatat, a ne tie sto sakaat nekogo
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga site gi gledaat negovite mani i losi naviki ,a ti si....ziva korava
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од сега секој што сака да си фати дечко или девојка,обавезно да му бара здравствено.Ова луѓево одлепија
|
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...А ЗА ФОРУМОВ..КЕ ВАЖИ ИСТОТО?...АКО Е ТАКА...КАЖЕТЕ МИ ЗБОГУМ!!! |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако ја сакал толку многу... можел он да се убие...и нејзе да ја остави да живее среќно и весело... а не да убие младо девојче... тоа не е љубов... тоа е себичност |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TOA VI E ZIV PRIMER ZA POGOVORKATA"AKO NEKES MILOM -TOGAS SILOM".FRAER EPTEN,STO NE SE UBIL SAMIOT SEBESI.I TAKVI LUGJE TREBA DA NE STITAT NAS-SLOBODNIVE GRAGJANI.STRASNO |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oooo...kakva ljubov |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ko kje nemat potreba da si go postavis prahsnjaevo i ko kje nemat potreba mnogu da mislis i da filozofiras okolu tvoeto sakanje |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahaha ej izvini jas sum zaljuben ama samo u sebe samo mi go postavija i sakam da im pomognam niso dr... no sepak fala na pouka ne znaef :D |
||
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ваљда не си до толку одлепен?Или...? Извини,нова сум Изменето од antigona - 13.Декември.2007 во 09:03 |
||
|
||
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ваљда не си до толку одлепен,или...? Извини,нова сум |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |