IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Kако знаеш дека некого сакаш?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Kако знаеш дека некого сакаш?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 19>
Автор
Порака
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 13:46
Ја убил својата девојка, па потоа сам си го одзел животот. Според првичните податоци ова е резултатот од грозоморниот чин кој вечерва околу 18 часот се случи на улицата „11 октомври“ кај зградата Табана во Прилеп.

Според првите сознанија, на паркингот пред зградата имало расправија помеѓу 26 годишниот Ацо Стојанов, од Ново Село, струмичко, полицаец вработен во полициската станица во село Тополчани и неговата 16 годишна девојка, Македонка Вељаноска, од село Ерековци, ученичка во медицинското училиште во Прилеп.

Во расправијата Ацо извадил пиштол, ја убил девојката, па потоа си пукал во главата.

Кавгата помеѓу нив се обидела да ја спречи Стојна Христоска, инструктор во медицинското училиште, која случајно се нашла на лице место. Таа најверојатно била препознаена од убиената Вељаноска, која почнала од неа да бара помош да ја одбрани од Стојанов.

Во пукањето Христоска била погодена во раката. Таа веднаш потоа заминала да го пријави случајот во итната медицинска помош која се наоѓа само на неколку метри од местото на настанот.

Македонка била почината на лице место, додека Стојанов давал мали знаци на живот и бил префрлен во прилепската болница но, починал на пат до таму. Лекарите само ја констатирале неговата смрт.

Е ОВА Е ЉУБОВ. Какви болесници постојат тоа е страшно.
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 13:51
..ej vcera slusav na vesti nokta..Covek da ne poveruva..denes sekoj pacient moze da bide cajkan i da nosi pistol...a uste postrasno pa..porano bil clen na "elitnata edinica"-lavovite...bas me interesira koj kriterium treba da go ispolni  nekoj za da stane "Lav"? збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 13:57
да не навлегуваме во СФ теми
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 18:52
Taka reagiraat  tikvari sto nikogas zenska nemale i ne gi biva da fatat, a ne tie sto sakaat nekogo
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 19:08
 koga site gi gledaat negovite mani i losi naviki ,a ti si....ziva koravaголема%20насмевкаголема%20насмевка
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 19:12
Од сега секој што сака да си фати дечко или девојка,обавезно да му бара здравствено.Ова луѓево одлепија
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 19:29
Originally posted by antigona antigona напиша:

Од сега секој што сака да си фати дечко или девојка,обавезно да му бара здравствено.Ова луѓево одлепија

...А ЗА ФОРУМОВ..КЕ ВАЖИ ИСТОТО?...АКО Е ТАКА...КАЖЕТЕ МИ ЗБОГУМ!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 21:49

Ја убил својата девојка, па потоа сам си го одзел животот. Според првичните податоци ова е резултатот од грозоморниот чин кој вечерва околу 18 часот се случи на улицата „11 октомври“ кај зградата Табана во Прилеп.

Според првите сознанија, на паркингот пред зградата имало расправија помеѓу 26 годишниот Ацо Стојанов, од Ново Село, струмичко, полицаец вработен во полициската станица во село Тополчани и неговата 16 годишна девојка, Македонка Вељаноска, од село Ерековци, ученичка во медицинското училиште во Прилеп.

Во расправијата Ацо извадил пиштол, ја убил девојката, па потоа си пукал во главата.

Кавгата помеѓу нив се обидела да ја спречи Стојна Христоска, инструктор во медицинското училиште, која случајно се нашла на лице место. Таа најверојатно била препознаена од убиената Вељаноска, која почнала од неа да бара помош да ја одбрани од Стојанов.

Во пукањето Христоска била погодена во раката. Таа веднаш потоа заминала да го пријави случајот во итната медицинска помош која се наоѓа само на неколку метри од местото на настанот.

Македонка била почината на лице место, додека Стојанов давал мали знаци на живот и бил префрлен во прилепската болница но, починал на пат до таму. Лекарите само ја констатирале неговата смрт.

ако ја сакал толку многу... можел он да се убие...и нејзе да ја остави да живее среќно и весело... а не да убие младо девојче... тоа не е љубов... тоа е себичностизненадување
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 21:56

TOA VI E ZIV PRIMER ZA POGOVORKATA"AKO NEKES MILOM -TOGAS SILOM".FRAER EPTEN,STO NE SE UBIL SAMIOT SEBESI.I TAKVI LUGJE TREBA DA NE STITAT NAS-SLOBODNIVE GRAGJANI.STRASNO

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 23:35

oooo...kakva ljubovгазење%20од%20смеење
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 23:36
Originally posted by DjSpakY DjSpakY напиша:

dali moze da mi odgovori nekoj na ova prasanje KAKO ZNAETE DEKA SAKATE NEKOGO (decojka . decko . drgar, drugarka) bas me interesira deka mi go postavi ova prasanje ? A go stavam tuka deka e mn.. psiholosko i filozofko :d...

ko kje nemat potreba da si go postavis prahsnjaevo i ko kje nemat potreba mnogu da mislis i da filozofiras okolu tvoeto sakanje
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
DjSpakY Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2007
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DjSpakY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 00:37
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

Originally posted by DjSpakY DjSpakY напиша:

dali moze da mi odgovori nekoj na ova prasanje KAKO
ZNAETE DEKA SAKATE NEKOGO (decojka . decko . drgar, drugarka) bas me
interesira deka mi go postavi ova prasanje ? A go stavam tuka deka e
mn.. psiholosko i filozofko :d...

ko kje nemat potreba da si go postavis prahsnjaevo i ko kje nemat potreba mnogu da mislis i da filozofiras okolu tvoeto sakanje

hahaha ej izvini jas sum zaljuben ama samo u sebe samo mi go postavija i sakam da im pomognam niso dr... no sepak fala na pouka ne znaef :D
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 09:01
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Па ваљда не си до толку одлепен?Или...?

ако ја сакал толку многу... можел он да се убие...и нејзе да ја остави да живее среќно и весело... а не да убие младо девојче... тоа не е љубов... тоа е себичностизненадување

Па ваљда не си до толку одлепен?Или...? Извини,нова сум

Изменето од antigona - 13.Декември.2007 во 09:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 09:04
Originally posted by zagor zagor напиша:

...А ЗА ФОРУМОВ..КЕ ВАЖИ ИСТОТО?...АКО Е ТАКА...КАЖЕТЕ МИ ЗБОГУМ!!!

Па ваљда не си до толку одлепен,или...? Извини,нова сум
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.