|
Боки 13 |
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Автор | ||
tic_tac
Група Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бе ајде кога ќе земе да имитира облечен у миниќ ЕКСРА краток, па ко ке му зумираат у тоа мадињата ми се повраќа!
А башка што пропагира турбо фолк,некакви третокласни дрољлици со целулит на кило |
||
Aquamarine
Нов член Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Biserot makedonski :))))))))))))))))))))))))
Lele, i toa biser od najnedostapnite dlabocini na moreto.Golem cmok za nego! :))))))))))))))) |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе каков бисер ??? не вреѓај... |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HEHE Bojan 13ka ..mi se dopagja samo zatoa sto covekot ima "madinja" i ne mu e strav da si gi pokaze, si go pravi kjefot toj, i k.. go boli za ostanatite |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..orlov batka..ne da sum zacapan..u epolepticki seansi pagam po nego..ali dzaba..probav ednas..a on mene mi vika..Sorry,nemas stil ! ..kako i da e..Boki 13 Rulz !!! |
||
IRON MAIDEN
Група Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
diogenskopje ama ako te otka4il Boki stvarno odi frli se vo Vardar blisku ti e 4im si od Skopje.
Pozdrav od Ohrid |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako de eee i Boki si ima fanovi
|
||
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е како не рекламира???
|
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе тоа свињата нека си собере парталите и правец у Бугарија таму собираат секаков одпадок а успат ке си го дадат со Азис и компанија оти тука ретко кој го ебе.
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ретко????Аии братче не си упатен....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHA MISLIS E NEKOJA UMETNOST DA SE PRETVARAS VO IDIOT? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
убаво прашање од кумановскава страна дечки се дур ги цениме таквите ко боки .... ништо не бидува , а како штпо гледам мн добро си е прифатен од естрдава, си има кеш (дужи на лихвари......) а и за ова последново , за кеш како му се даваат аиии не сте свесни... али типот е би |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE SUM IZBRISAN SO SE KEZIS MORI TI?????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |